136 Mahalle Muhtarının katıldığı, yılsonu değerlendirme toplantısında Başkan Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi’nin 2017 yılında hizmete sunduğu çalışmaları ve 2018 yılı içerisinde yapılması planlanan hizmet ve yatırımları ele aldı.


Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek yaptığı konuşmada, temel hizmetlerin belediyeler tarafından eksiksiz bir şekilde yapıldığında muhtarların da rahatladığını belirtti. Mahçiçek,

“ Her yıl yaptığımız gibi bu senede muhtarlarımızla 2017 yılının değerlendirmesini yaptık. Karşılıklı olarak eksiğimiz, sorunumuz varsa onları tespit etmeye gayret ettik. Önümüzde ki senenin programını da hep birlikte konuştuk, daha iyi çalışma programları ile beraberce gerçekleştirmeyi ümit ediyoruz. Bu memleket bizim, bu memlekete bir taş koyan insanlarımız başta muhtarlarımız olmak üzere seçilen insanlarımız bizim için değerlidir, kıymetlidir. Bu ülke için hep beraber gayretli bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Özellikle kırsal mahallelerimizde, şehirde olan imkânların aynısı olması için gayret edeceğiz. Çünkü orada yaşayan insanlarımızın da her türlü güzelliğe ve bu hizmetlere layık olduğunu biliyoruz. Bu vesile ile bütün Kahramanmaraşlı hemşerilerimize sağlıklı, mutlu, yeni bir yıl temenni ediyorum. Muhtar kardeşlerimize de bundan sonra ki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Toplantı sonunda Muhtarlar, Başkan Mahçiçek’e taleplerini ve önerilerini sundular.

Haber merkezi


 

Editör: Mahmut Beyaz