Başkan Küçük mesajında, bayramın bilhassa dünya üzerinde hayatları acı ve gözyaşından ibaret olan insanlara huzur ve neşe getirmesini temennisinde bulundu.Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük Kurban Bayramı mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: "Sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da pekiştirildiği bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz, bayramın bilhassa dünya üzerinde hayatları acı ve gözyaşından ibaret olan insanlara huzur ve neşe getirmesini, kanayan yaralara merhem olmasını temenni ediyorum.

ADALETTEN KARDEŞLİKTEN VE HOŞGÖRÜDEN YANA OLAN BİR MİLLETİN MENSUPLARIYIZ

Tarih boyunca adaletten, barıştan, kardeşlik ve hoşgörüden yana olan bir milletin mensupları olduklarını ifade eden Durmuş Küçük konuşmasının devamında, "Yaşadığımız dünyanın her şeyden çok sevgi, barış ve dayanışmaya ihtiyacı var. Yoksulluk, terör ve şiddet gibi tüm insanlığı yakından ilgilendiren sorunlar acil çözüm bekliyor.Toplumları yakınlaştıracak, medeniyetleri kaynaştıracak, ön yargıları kıracak, mesafeleri giderecek bir iklime insanlığın bugün her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Bu anlamda bayramlar milletimizin eşsiz ilham kaynaklarıdır. Üzerinde yaşadığımız bu topraklar, yüz yıllarca bir arada yaşama kültürüne, hoşgörüye, sevgi ve kardeşlik gibi müşterek insani değerlere ev sahipliği yapmıştır.

Türk milletini güçlü kılan, insanların birbirine kalpten bağlılığı ve milli birliğe sarsılmaz bir şekilde sadakati olduğunun unutulmaması gerektiğine inanıyor, Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutlar, bayramın, Türk milleti, İslam alemi ve insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını dilerim.”

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz