Başkan Mahçiçek, “2018 yılına, “merhaba” demenin heyecanı içerisindeyiz. Her yeni yıl; geleceğe dönük umutların, yeni hayallerin ve projelerin güçlü bir şekilde oluşturulduğu dönemlerdir.  Onikişubat Belediyesi olarak geride bıraktığımız 2017 yılında müjdelediğimiz önemli projelerin açılışlarını gerçekleştirdik. 2018 yılı da hizmete alınacak yeni projeleri hemşerilerimizle buluşturma yılı olacaktır.  2017 yılı, bölgemizde ve ülkemizde yaşanan kimi müessif hadiseler nedeniyle buruk geçse de, geleceğe ilişkin umutlarımızı artıran bir yıl oldu.

Bizim bütün çabamız, bütün gayemiz halkımızın yüzünü güldürmek, onları mutlu etmek içindir. Bu yüzden akılla, tutkuyla ve aşkla çalışıyoruz. Kahramanmaraş’ta ayrımsız herkese eşit hizmet sunuyoruz. Bütün Onikişubat’ı yeniliyoruz. Onikişubat‘ta en büyük yatırımları hayata geçirdik, en kapsamlı projeleri kazandırdık, bu azimle ve kararlılıkla da inşallah 2018’de daha pek çok önemli yatırımları vatandaşlarımızla buluşturacağız. Bir ilçe belediyesinin bugüne kadar yapmadığı kadar kapsamlı projeleri bir bir açıyor, temellerini atıyoruz. Önümüzdeki çalışma dönemlerinde İlçemizin sorunlarını çözme noktasında elbirliği ile yolumuza devam edeceğiz.

Yaşananlar ne olursa olsun ulus olarak aydınlık yarınlara inanmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. 2018 yılı ilçemiz adına da kardeşlik duygusunun pekiştiği, kentimize refaha, huzura ulaştıracak hizmetlerin üretildiği bir yıl olmasını temenni ediyorum. 2018 yılının başta Kahramanmaraşlı hemşehrilerim olmak üzere, tüm yurttaşlarımıza, tüm insanlığa sağlık, huzur, esenlik ve barış getirmesini dilerim” ifadelerine yer verdi.

haber merkezi

Editör: Mahmut Beyaz