Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bir taraftan seçimde aldığı destekten ötürü teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Güngör, diğer taraftan da incelemelerde bulunurken, vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.

ELBİSTAN'IMIZI KONUŞTUK”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Elbistan İlçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Teşekkür ziyareti için Elbistan’da vatandaşlar ve esnaflarla sohbet eden Başkan Güngör, Cuma Namazı’nı Elbistan Ulucami’de kılmasının ardından esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti ve hayırlı işler dileklerinde bulundu. Ziyaretlere ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Güngör: “Elbistan ilçemizde ziyaretlerimize devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında hemşehrilerimizin sıcak gönülleriyle karşılaştık, kucaklaştık. Gönüllerinin sıcaklığıyla ikram edilen çay eşliğinde Elbistan'ımızı konuştuk” dedi.

Elbistan’da gezi ve incelemelerine devam eden Başkan Güngör Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hizmet binası ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ek hizmet binasında incelemelerde bulunarak yöneticiler ve personellerle görüşerek burada birimlerin yaptığı çalışmalara ilişkin birim yöneticilerinden bilgiler alarak çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde piknik yapmaya gelen vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Güngör: “Büyükşehir Belediyemiz tarafından Elbistan'ımıza kazandırılan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçemizde incelemelerde bulunduk. Birçok ilgi alanına hitap eden Millet Bahçemizin hemşerilerimiz ve özellikle gençler tarafından rağbet görmesi ekip olarak bizleri sevindirdi” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜNGÖR’DEN AK PARTİ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör seçimlerden dolayı teşekkür ziyaretlerine ilk olarak Elbistan İlçesi’nden başladı.

Elbistan’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk önce AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Güngör burada AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur ve İlçe teşkilatı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Güngör burada yaptığı açıklamada, çok güzel bir seçim süreci geçirdiklerini ifade ederek, ilçe belediyeleri ile koordineli hareket ederek talepleri ihtiyaç ve öncelik sırasına göre değerlendireceklerini söyledi. Başkan Güngör, seçim sürecinde yürütülen çalışmalardan dolayı AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatının bütün organlarına ve parti mensuplarına teşekkür etti.

MHP ELBİSTAN TEŞKİLATINA ZİYARET

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör teşekkür ziyaretleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Elbistan İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

MHP Elbistan Teşkilatını ziyarette Başkan Güngör’ü İlçe Başkanı Ramazan Kılıç ve ilçe yönetimini ziyaret etti.

Ziyaretlere ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Güngör: “Seçimler sonrasında teşekkür ziyaretlerimize Elbistan İlçemizden başladık. Bu ziyaretlerimiz kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatını ziyaret ederek hasbihal ettik ve bizlere verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ettik” ifadelerini kullandı.

ELBİSTAN BELEDİYESİ İLE YETKİ DEVİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Elbistan Belediyesi arasında yetki devir protokolü imzalandı.

Elbistan’a düzenlediği gezi ve inceleme ve ziyaret kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ü ziyaret etti.

Daha sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz arasında imzalanan hizmet protokolü ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Elbistan’da gerçekleştireceği hizmetlerin bir kısmı Elbistan Belediyesi’ne devredildi.

Hizmet protokolüne ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Hayrettin Güngör: “Elbistan’a hizmet konusunda yaptığımız istişareler neticesinde bazı hizmetlerin Elbistan Belediyesi’ne devredilmesine karar verdik. Bu bağlamda Temizlik İşleri, Hal, Mezbahane İşleri, Sokak Hayvanları Rehabilitasyonu ile ilçe merkezinde Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan yolları Elbistan Belediyemize devrettik. Bu hizmetleri devrettik ama yine Elbistan Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışacağız. Gerektiğinde makine, teçhizat ve malzeme desteği de sağlayacağız. Bu devir konusunu ile işlerin bütüncül olarak yapılması açısından böyle bir yola başvurduk” diye konuştu.

Hizmet protokolü programına Başkan Güngör ve Başkan Gürbüz’ün yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Rüstem Keleş, KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ertürkmen ile daire başkanları ve meclis üyeleri katıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: Mahmut Beyaz