Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş dondurma sektöründe ileri gelen firmalardan AKDO Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu ve Genel Müdür Ali Davarcıoğlu’nu ziyaret etti. Öğlen yemeğini işçilerle birlikte yiyen Başkan Güngör, “İşçilerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek yemekte bol bol sohbet etti. Yemeğin ardından işletmeyi gezerek AKDO dondurma kuruluş tarihinden itibaren, bugünlere kadar geliş noktasının bilgisini aldı. Yüzlerce insana ekmek kapısı olup istihdam sağlaması yönünden Davarcıoğlu’nu, tebrik ederek, AKDO dondurmanın Türkiye geneline ve yurtdışına açılarak şubeleşmesi açısından, gıda sektöründe şehrimizin uluslararası tanıtımında önderlik yapan AKDO Dondurma Ailesine ve Ahmet Davarcıoğlu’na helal olsun.”

Firmalarımızın Ve Esnafın Her Zaman Yanındayız”

AKDO dondurma olarak Dünyaya açılması yolunda başarılarının devamını” dileyen Güngör, sözlerini şu şekilde tamamladı; “Bizim gayemiz Büyükşehir Belediyesi olarak bu tarz firmaların önünü açmak, hangi sektörde olursa olsun şehrimize ve şehrimiz adına yapılan yatırımları ve yatırımcılara belediyemiz adına destek olup sahip çıkmaktır. Bunlardan biride AKDO dondurmadır. Bize düşen görevde Büyükşehir Belediyesi olarak bütün firmalarımızın ve esnafımızın her zaman yanındayız.” Mesajını vererek AKDO Ailesi Ahmet Davarcıoğlu’na ve Ali Davarcıoğlu’na bu güzel karşımalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Dediğin Böyle Olur, Helal Olsun Başkanımıza”

Başkan Güngör’ün, bu nazik ziyaretinden memnun kalan AKDO personelleri “Başkan dediğin böyle olur. Bu güne kadar hiçbir Belediye Başkanı çalıştığımız iş yerine kadar gelerek bizimle birlikte bırakın aynı sofrada yemek yemeyi sohbet bile etmemişti. Sağ olsun Başkanımız geldi, bizleri ziyaret etti ve bizimle birlikte aynı sofrada bulunarak sorunlarımızı, dertlerimizi dinledi. İnanın şuan Başkanımızın gelişi hepimizi çok mutlu etti. Böyle Başkanlar kolay kolay yetişmez. Başkanımızın kıymetini bilmeliyiz. Helal olsun Başkanımıza” dedi.

Yemeğin ardından fabrikanın içerisini gezen Güngör, firma hakkında AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu’ndan bilgi aldı. İşletme hakkında bilgi alan Başkan Güngör, Ahmet Davarcıoğlu ve Ali Davarcıoğlu’yla birlikte tek tek çalışanları yerinde ziyaret ederek, yaş pasta imalat bölümünden, dondurma imalatı ve paketleme bölümüne kadar işletmenin tamamını gezdi.

AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Başkanımız bugün AKDO Ailesini ve çalışanlarını ziyaret ederek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Çalışanlarım ve şahsım adına öncelikle çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın onca işi gücü arasında kıymetli zamanından bizlere zaman ayırıp, bizimle birlikte olması gerçekten takdire şayandır. Öncelikle bir vatandaş olarak ayrıca AKDO dondurma firma yetkilisi olarak, Bundan sonra Başkanımızın bu tür ziyaretlerinin daha da sık olmasını diliyor ve teşekkür ediyorum.”Şeklinde konuştu.

Editör: Mahmut Beyaz