Toplumdaki avantajlı grupları düşündüğü kadar dezavantajlı grupları da düşünen ve bu kapsamda özellikle Başkan Fatih Mehmet Erkoç’un talimatıyla 2 katı özveri göstererek çalışan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Şube Müdürlüğü içerisinde hayata geçirdiği Engelsiz Sanat Kursları Atölyesi’nde dezavantajlı ailelerinin yükünü bir nebze de olsa hafifletiyor. Sanat atölyesinde birçok beceriyi başlarındaki öğretmenleri tarafından kazanan engelli bireyler, hem toplumdan kopmuyor hem de beceri kazanıyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kültür Park içerisinde bulunan Engelsiz Sanat Kursları Atölyesi’ni ziyaret etti. Engelli bireylerle yakından ilgilenen ve oldukça samimi bir yaklaşım sergileyen Başkan Erkoç, Büyükşehir Belediyesi olarak engelleri aşmak için çalıştıklarını söyledi.

ENGELLİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜMÜZ YOĞUN BİR GAYRET İÇERİSİNDE”
Başkan Erkoç, sözlerinin devamında şunları kaydetti: “Şu anda engelsiz sanat kursları atölyemizdeyiz. Hamt olsun hep beraber engelleri aşıyoruz. Bu konuda dezavantajlı ailelerimizin yükünü bir nebze de olsa almak için Engelliler Şube Müdürlüğümüz yoğun bir gayret içerisinde. Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Hamt olsun Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak engelsiz bir Kahramanmaraş için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Biz şunu söylüyoruz; Allah kimseyi yüreğinde, gönlünde engelli yapmasın. Diğer engellerin hepsini beraber aşarız. Hamt olsun aşıyoruz da. İnşallah Kahramanmaraş’ımızı daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz