16 Nisan Referandumu ile Anayasa değişikliği paketinin oylamasında evet diyen Milli davaya sahip çıkan herkese teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Çeleğen Ekinözü ve Kahramanmaraş halkının üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğini belirterek "Sevgili Hemşerilerimiz; Günlerce hep birlikte emek verdiğimiz Ülkemizin geleceği için 16 Nisan’da oyladığımız Cumhurbaşkanlığı Yeni Hükümet Sistemi Referandumu öncesi tüm Ekinözü halkı olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirerek tam destek verdik. Referandum sürecinde bizlerle birlikte çalışan, emek veren gönül daşlarımızla birlikte tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tek Vatan, Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak için; kısır koalisyon dönemlerinin sona ermesi, ekonomik istikrar, huzur, güven, terörün son bulması ve yatırımların artarak devam etmesi için devletimizin ve milletimizin yanındayız." dedi.

HEDEF BÜYÜYEN VE GELİŞEN ÜLKE

Zafer hepimizin” diyerek konuşmasına devam eden Çeleğen "Evet diyen de hayır diyen de kazandı. Ülkemiz kazandı. Bundan sonra üstümüze düşen görev çok daha fazla çalışıp ilçemizi çok daha iyi noktalara getirmek olacak. Evet diyen de hayır diyen de bizim insanımız. Asla bir ayrımcılığa gidilmeyecek, yapılan hizmetler şüphesiz eksiksiz fazlasıyla aynı şekilde devam edecek. Bu ülke hepimizin. Bu yüzden gün birlik olma günü. Bundan sonra hedefimiz çok daha fazla büyüyen ve gelişen bir ülke haline gelmek” diye konuştu.

SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ’

"Yüzde 62,5 lik bir oy ile evet diyen, bizlerin yanında olan tüm hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan bizlerden desteğini esirgemeyen tüm Ekinözülü hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Bize olan güvenlerini asla sarsmadık her zaman verdiğimiz sözlerin arkasında durduk, durmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm hemşerilerime bizlere verdikleri desteklerinden dolayı, tüm çalışmalarda bizi yalnız bırakmayan başta Sayın Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak, 64 Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal bakanımız olmak üzere, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İl Başkanımıza, Basın Mensuplarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz