Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçe Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, ilçede ve bölgede görev yapan gazeteciler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
 
Pazarcık İlçesi’nin Atatürk parkında verilen iftar yemeğine birçok gazeteci ve basın mensupları katıldı. Pazarcık’a yapılan hizmetlerin konuşulduğu gecede Başkan Bozdağ, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gece de Başkan Bozdağ’ın gazetecilerle ayrı ayrı ilgilenmesi gözlerden kaçmadı. İftar programının ardından parka yapılan yürüyüş yolunu gezen basın mensupları ve Başkan Bozdağ, vatandaşlara hal hatır sordu. Daha sonra parkta bulunan trenle bir süre turladı.
 
'DAHA ÇOK KOŞALIM'
Ramazanın kalabalıklarla daha da güzelleştiğini ifade eden Bozdağ, “Bugün Kahramanmaraş’taki basın mensubu arkadaşlarla iftar programında bir araya geldik. Burada bulunmalarından dolayı çok memnun olduk. Bir burada Pazarcık’ın sıkıntılarını, eksiklikleri, Ramazan sohbetiyle birlikte değerlendirelim, eleştiriler varsa dinleyelim, eğer olumlu yorumlar olursa onları da dinleyelim. Motive edeceklerse motive olup daha çok koşalım. Genel anlam da Kahramanmaraş’ın değerlendirmesini yapmak amaçlıdır. Ramazan paylaşım demek, huzur demek, güven demek, hoş görü demek, sevgi demek ve bilhassa özellikle sünnet demek. Böyle kalabalıklarda Ramazanın güzellikleri ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.
 
Haber: Ahmet ÖZKARS
Editör: Mahmut Beyaz