Özellikle son yıllarda ilkeli haberleri, kaliteli personelleri, objektif duruşları ve kurumsal kimlikleriyle Kahramanmaraş basınına öncülük eden, bu kapsamda ise basın camiasına yön veren medya kuruluşları olan Manşet Gazetesi, Radyo Fresh, Aksu TV ve Bugün Gazetesi personelleri kaynaşma yemeğinde buluştu. Konak Restoran’da gerçekleşen kaynaşma yemeğine katılım oldukça yoğun oldu. Zafer Bertizlioğlu’nun canlı müzik performansıyla renklendirdiği gecede basın mensupları hem birbirleriyle olan iletişimini güçlendirdi hem de 31 Mart yerel seçimlerinin ardından stres attı.

“ARKADAŞLARIMIZLA BERABER BİRLİKTE OLALIM VE SEÇİMİN STRESİNİ ATALIM İSTEDİK”
Gecenin organizasyonunu sağlayan ve koordine eden Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu, “Arkadaşlarımız üç aylık bir dönemi seçim sürecinde stres ve koşturmacayla geçirdi. Bu koşturmacanın tabi ki bir yorgunluğunu, stresini atma dönemi olsun istedik” dedi. Deveboynu, sözlerinin devamında şunları kaydetti: “Aksu TV, Manşet Gazetesi, Radyo Fresh ve Bugün Gazetesi olarak bir araya gelelim, hep beraber olalım, bir yemek yiyelim dedi. Böylelikle hem seçimin yorgunluğunu hem de stresini atalım diye düşündük. Arkadaşlarımız bundan sonra yorgunluktan çıksın, zamanlarını daha iyi değerlendirsinler istedik. Bu steresin karşılığında bir araya gelmenin hazzını da yaşamak istedik. Sağolsun arkadaşlarımız davetimize icabet ettiler, hepsine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da İnşallah dönem dönem bir araya geliriz, hep beraber iç içe olalım istiyoruz. Arkadaşlarımızın fikirlerini ve haberlerini paylaşmalarının, birbirlerine destek vermeleri gerektiğine inanıyorum çünkü hepsi de aynı camianın, aynı şehrin basın mensupları. Birbirlerinden fikir alsınlar, etkilensinler, istişare etsinler ve zamanı iyi değerlendirsinler. Bu tür organizasyonlar da bunu sağlıyor.”

ARKADAŞLARIMIZIN BÖYLE BİR GECEYE İHTİYACI VARDI”
Aksu Tv Genel Müdür Yardımcısı Erol Öner, şunları söyledi: “Kahramanmaraş’ımızda günlük olarak yayın yapan Manşet ve Bugün Gazetesi ile Aksu TV ekibi olarak Arslan Deveboynu’nun ev sahipliğinde bir araya geldik. Bu tabi birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik ortamından seçimden çıkmanın stresini atmak için Arslan Deveboynu başkanımız böyle güzel bir organizasyon düşünmüş, biz de teşekkür ediyoruz. Burada arkadaşlarımız iki günlük gazete ve bir televizyon çalışanları olarak stres atıyorlar. Birliğin, beraberliğin, sevginin ve kardeşliğin pekişmesi için arkadaşlarımız büyük bir çaba sarf ediyor. Gördüğünüz gibi eğlence dinlenme ikisi bir arada. Bir kez daha Arslan Deveboynu’na bu güzel düşüncesi için teşekkür ediyorum. Tabi bunlar zaman zaman olmalı çünkü bizler basın mensupları olarak çalışan arkadaşlarız. Gecemiz, gündüzümüz yok, hafta sonu tatilini zor yapan insanlarız. Onun için arkadaşlarımızın böyle bir geceye ihtiyaçları vardı, onun için ben bir kere daha tüm gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün gerçekten eğlendik, dinlendik, stres attık. Herkes oynadı, zıpladı içindeki stresi boşaltmaya, deşarj olmaya çalıştı. Onun için mutluyuz, bir kez daha başkanımıza teşekkür ediyorum.”

“GECEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Pınar Yüzbaşıoğlu ise, “Arslan Deveboynu başkanımız sağ olsun Manşet Gazetesi, Bugün Gazetesi ve Aksu TV ekiplerini bir araya getirdi. Basın mensuplarının bu şekilde bir arada olması çok hoş, birlik ve beraberliğimizi biz korursak, eminim ki siyasiler de halk da korur. Bizler seçim sürecinde siyasilerden daha çok yorulduk. Arslan Deveboynu Bey çok ince bir davranış yaptı ve bizler için böyle bir gece düzenledi. İyi ki birlikteyiz, birlik olduğumuz sürece daha çok kazanırız. İnşallah arkadaşlarımız birbirleriyle samimiyetlerini daha çok artırmıştır. Tekrar bu gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış/Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz