Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlerinin aylık istişare toplantıları, Onikişubat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş’ta görev yapan Belediye Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlerinin aylık istişare toplantıları devam ediyor. Yeni yılın ilk toplantısı Onikişubat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, kurumlar arası işbirliği, belediye medya ilişkileri ve kentin tanıtımı noktasında atılacak adımlara yönelik konular ele alındı.
Kahramanmaraş Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halit Uğur, Basın İlan Kurumu Müdürü Soner Kavak ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı’nın da konuk olduğu toplantıda konuşan Onikişubat Belediyesi Basın Danışmanı Yusuf Taş, her ay gerçekleştirilen bu toplantılarla, belediyeler arasındaki iletişim ortamının her geçen gün daha da güçlendiğini söyledi.
Taş, şunları söyledi: “Gerçekten samimi bir diyalog ortamı oluşturduk. Bu koordinasyonun daha da güçleneceğine inanıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de hem kentimizin hem de kurumlarımızın tanıtımı noktasında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunarak daha güzel çalışmalar ortaya koyacağız. Bu oluşumu sağlayan Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Ertaş’a bir kez daha teşekkür ediyorum.”
Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Ertaş ise istişarenin önemine değindi. Ertaş, “Her ay bir araya geliyoruz, istişarelerde bulunuyoruz ve daha iyiye, daha güzele ulaşmaya çalışıyoruz. Henüz üçüncü toplantımızı yapmamıza rağmen önemli merhaleler aldığımıza inanıyorum. Bundan sonraki süreçte de bu diyalog ortamını sürdürerek, önemli çalışmalar ortaya koyacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Soru-cevap bölümüyle devam eden toplantıda, Basın İlan Kurumu Müdürü Soner Kavak ve Cemiyet Başkanı Abid Vanlı, çeşitli konularda katılımcıları bilgilendirerek, yöneltilen soruları cevaplandırdılar.
Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz