CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Gittiği bölgelerde yöre insanının yoğun ilgisiyle karşılaşan Öztunç, her fırsatta elinden gelen hizmeti Milletvekili seçildiği zaman da yapmaya devam edeceğini vurguluyor. Irk, din, dil, mezhep ayırımı yapmadan her bireye benim insanım gözüyle bakan Öztunç, tek tek tüm sorunları dinleyerek ekibiyle çözüm planları üzerine çalışıyor.

Çalışkanlığı, sorunlar karşısında çözüm odaklı yapıcı siyaset yürütmesi ve her derdim var diyene elini uzatması ile ‘Atom Karınca’ lakabıyla nam salan Öztunç, bugün de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine bağlı 20 köye ziyarette bulunarak sıkılmadık el bırakmadı. Anadolu insanının her zaman olduğu gibi misafirperverliği ve gülen yüzüyle sıcacık karşıladığı Öztunç, tarlada, yolda, meydanda köylüye derdini anlattı, dertlerini dinledi.

BAŞIN DÜŞERSE DARA, ALİ ÖZTUNÇ’U ARA”
Kendi vekillerini tanımamaktan ve ilgisizliklerinden şikâyetçi olan köy sakinlerine “Artık tamam” diyerek lale devrinin sona erdiğini belirten Öztunç, “Siyaset halk için, halkla iç içe yapılır. Ben bugüne kadar hep çalışkanlığımla tanındım. Arayıp da bana ulaşamayan memleketlim de hiç olmadı, seçimden sonra da olmayacak. Başın düşerse dara, Ali Öztunç’u ara. Bu asla ödün vermeyeceğimiz değişmeyecek ilkemiz. İktidarın beyzadelerini seçimden seçime gören Kahramanmaraş halkına hak ettiği değer verilmiyor. Nasıl olsa Kahramanmaraş yine bize oy verecek mantığıyla halkın sırtında kambur olan bu yapıdan ancak hep beraber ele ele vererek kurtulabiliriz. Bizim dönemimizde vatandaş bize değil, biz vatandaşa hizmet edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz