YKS ve diğer sınavlarda başarılı olan öğrenciler “balık diyetiyle” sınava çalışma döneminde etkili olduğunu belirtti. 4 yıl içerisinde 300 öğrenci “diyet balık” sayesinde istedikleri bölümleri kazanmayı hak kazandılar. Balık diyetine uyan öğrenciler balıkçı Kara’ya teşekkür etti. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Kara, balık konusunda oldukça iddialı olduğunu söyledi. Bugüne kadar birçok kişiye tıp ve hukuk fakülteleri başta olmak üzere iyi fakülteler kazandırdığını anlatan Kara, balığın beyin gelişimini güçlendirdiğini vurguladı.

“ÖĞRENCİLERE BOL BOL BALIK YEDİRİYORDUM”
“Öğrenciye bedava balık kampanyasıyla öğrencilere üniversiteleri kazanmaları için bol bol balık yediriyorum” diyen Kara, sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Yedirdiğim balıklarla 2 tane Çapa Tıp Fakültesi, 4 tane Hukuk fakültesi, 2 tane Fizik tedavi uzmanlığı bir de diş doktorluğu kazandırdım. Balık diyetlerinde iddialıyım ve hala da uyguluyorum. Uyguladığım küçük yeğenlerim ve diğerleri çok özel okulları burslu bir şekilde kazandılar. Bu yıl bir arkadaşımın oğlu balık diyetini uygulayarak Çapa Tıp Fakültesini kazandı. Ben balıkta iddialıyım. Balığı haftada 2-3 defa yiyen arkadaşımızın beyin gelişimi artıyor.”

ÖĞRENCİLER BALIKLARI YİYİP BAŞARILI OLAMAZLARSA YEDİKLERİ BALIKLARIN PARALARINI GERİ İADE EDECEĞİM”
Öğrencilerin balık yiyerek başarılı olamamaları halinde yedikleri balıkların ücretlerini geri iade edeceğini belirten Kara, “Bu teze nereden ulaştınız diye soracak olursanız da benim 2 yanımda da hastaneler var. Hastaneden gelen doktor arkadaşlar benim oğullarıma balık ye tavsiyesinde bulunmuştu. Balık beyni güçlendirir derlerdi. Bende bunları bir araya toplayarak böyle bir tez geliştirdim. Özellikle küçük oğlum lise 2’ye kadar okul okumakta zorlandı. Durum böyle olunca oğluma balık diyeti uyguladım. Balık diyetinden sonra oğlum Türkiye 56’ıncısı olarak hukuk fakültesini kazandı. Ben balık yiyen bir öğrencinin diğer öğrencilerden en az yüzde 15 daha ileride olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerin balık diyetini haftada en az 2 defa uygulamaları lazım. Eğer öğrenciler bu balıkları yiyip başarılı olamazlarsa ben yedikleri balıkların paralarını geri iade edeceğim. Doktor bir ağabeyimiz vardı. Çok araştırmacı bir kişiliği vardı. O ağabeyimiz bizim lokantamıza gelirdi ve bilgisayarından incelemeler yapardı. Bize balığın faydalarını anlatırdı. Balıktan alınan gıdalar tamamen beyine etki ediyor” şeklinde konuştu.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz