Gün boyu bir dizi temaslarda bulunmak üzere Adana’dan karayolu ile Kahramanmaraş’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ilk olarak Kahramanmaraş Valiliği’ni ziyaret etti. Bakan Varank’ı Kahramanmaraş Valiliği’nde Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Cumhur İttifaki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile ilgiler karşıladı.

Yöresel kıyafetler giyen çocukların çiçek takdiminin ardından kendini bekleyen protokolle selamlaşan Bakan Varank, daha sonra şeref defterini imzaladı. Bakan Varank, ardından Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ve diğer katılımcılar ile bir süre görüştü. Görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti. Bakan Varank’ın Valilik ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi’ne geçmesi, ardından Ulu Camii’nde öğle namazını kılması bekleniyor.

Öğle namazı akabinde saat 15.00-16.00 saatleri arasında esnafla hemhal olacak olan Bakan Varank, esnaf ziyaretini tamamlamasının ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) bünyesinde bulunan Teknokent’e ziyaret gerçekleştirecek.

Daha sonra Onikişubat İlçe Seçim Bürosu açılışına iştirak edecek olan Bakan Varank, açılış sonrası Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) tarafından organize edilen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na geçecek. Bakan Varank, KMTSO’daki toplantının ardından ise kentten ayrılacak.

(Haber: Emre Akkış-Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz