İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz hafta içerisinde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’in, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyon Başkanlığı’na tekrar seçilmesi ve üyelerinin belli olmasının ardından, komisyonun AK Partili üyelerini İçişleri Bakanlığı’na davet etti. Özellikle son yıllarda teröristlerin korkulu rüyası olan, yaptığı konuşmalarla Türk milletinin teröre karşı duygularını dışa vuran Bakan Soylu, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’i arayarak, komisyon üyelerini İçişleri Bakanlığı’na davet etti. Başkan Güvenç ve komisyon üyeleri sabah saatlerinde Bakan Soylu ile bir araya geldi. Bakan Süleyman Soylu, ülke gündemi ve terörle mücadele noktasında yapılan çalışmalar hakkında Celalettin Güvenç ve üyelerini bilgilendirdi. Soylu ayrıca, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile mücadeleye dikkat çekti.

MİLLETİMİZ İÇİN GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Düzenlenen toplantının fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaşan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç şu notu paylaştı, “TBMM İçişleri Komisyonumuzda görevli AK Parti Milletvekilleri olarak bizleri misafir eden İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya ev sahipliği ve gösterdiği nezaket için teşekkür ediyorum. Komisyon ve Bakanlık olarak yeni dönemde de aziz milletimiz için güzel hizmetlere vesile olacağız İnşallah.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ile, Komisyon Sözcüsü İstanbul Milletvekili Alev Dedegil, katip üye Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, üyeler Antalya Milletvekili Atay Uslu, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun katıldı.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz