Önceki gün Afşin İlçesini ziyaret eden İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bülent Meşe, önce baba ocağını ziyaret etti. Babasının elini öperek helallik aldı. Babasının dualarıyla seçim çalışmalarını başlatan Meşe, Afşin ilçe teşkilatını ziyaret etti. İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Adem Yıldız, öncülüğünde hemşerilerinin coşkuyla karşıladığı Meşe, tam destek sözünü de aldı.

ADEM YILDIZ: BÜLENT MEŞE’Yİ TBMM’YE GÖNDERECEĞİZ

Afşin İlçe Başkanı Yıldız, Doç. Dr. Bülent Meşe’ye başarılar dileyerek başladığı konuşmasında; “Bu güne kadar birçok siyasi konuşma yaptım. Kameralara karşı da çok acemi bir insan değilim ama hakikaten bugün biraz duygusallaştım. Gerçekten içimde bir şeyler kıpırdıyor. Bunun sebebi ne derseniz, eğer bu memlekette doğmuş bu memlekette büyümüş bu memleketin suyunu içmiş, ekmeğini yemiş hiçbir makam mevki için başka yerlere gitmemiş, ‘Benim vatanım Maraş demiş Afşin demiş” gurur duyduğumuz bir insan aramızda. Böylesine tertemiz bir insanın partimize aday olup Afşin’imize gelmesi gerçekten beni çok gururlandırdı. Allah ocağına bağışlasın. Allah muvaffak etsin. Kendisinin başarılarını hepimiz çok iyi biliyoruz, anlatmaya gerek yok. Ben şuyum ben buyum deme ihtiyacı olmayan dürüst, çalışkan, vatansever bir insan. Bir doktor olarak elbette Kahramanmaraş’ın ve Türkiye’nin Bülent Bey’e çok ihtiyacı var. Ancak şimdi kendisine Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde daha çok ihtiyacımız var. Bülent Bey gibi donanımlı insanların ülke yönetiminde olması şart. İYİ Parti’nin kuruluşunda eşiyle birlikte gecesini gündüzüne kattı. ‘Bu harekette biz varız gelecek nesil için biz varız’ dediler. Bize çok destek oldular. Ben tekrar ve tekrar çok teşekkür ediyorum. Bizim kendisine sadece oy değil her türlü borcumuz var. Bizim çocuğumuz, evladımız, büyüğümüz, abimiz ne sayarsanız sayın, bizim adayımız Bülent Meşe. Tabi partimizin diğer aday adayları da çok değerli insanlar. Her türlü desteğimizle onlarında yanında olacağız. Seçim rekabetimiz diğer partilerle tatlı bir rekabet olacak. Siyasette kırıcı olmayacağız. İnanıyorum ki; birlik ve beraberlik içerisin de yılmadan çalışıp, Bülent Beyi milletvekili yapacağız” dedi.

MEŞE: VAKİT, ÜLKEMİZ İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMA VAKTİ

Gösterdikleri yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı İlçe Başkanı Adem Yıldız ve hemşerilerine teşekkür eden Meşe; “Görev İstenmez, verilir” diyerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bu güne kadar bir hekim olarak şehrime ve ülkeme hizmet ettim. Şimdi de nasip olursa TBMM’de hizmetlerime devam edeceğim. Bu görev bize verildi. Vakit, ülkemiz için elimizi taşın altına koyma vaktidir. Bu teklif bana, il ve ilçe başkanlarımızdan geldi. Bizlerde il ve ilçe başkanlarımızın bu teklifine başımızın üstüne dedik, kabul ettik. İnanın buraya gelmek beni çok mutlu etti. Çünkü şu an aramızda olan birçok büyüğümüzün elinde büyüdüm. Ben buranın çocuğuyum. Bura benim baba ocağım. Tabi ilk ziyaretimi de haliyle burada yapmak önemliydi. Hani milletvekili aday adayı olmak takdir edersiniz ki aday olmak anlamına da gelmiyor. Rabbim neyi bizler için uygun görüyor ise başımızın üstüne diyoruz. Bu gün beni burada bir bayram havasında coşkuyla karşıladınız. Destekleriniz benim için çok kıymetli. Biliyorsunuz bugüne kadar kimliğimi hiç kaybetmedim. Kişiliğimden asla taviz vermedim. Emin olun nasip olur milletvekili seçilirsem de aynı şekilde devam edecek. Bizler aidiyet duygusu ile vatanımıza ve insanımıza hizmeti kendimize şiar edindik. Bu gün çıktığım bu kutlu yolda da tek gayem ülkem ve milletim. Çünkü bizler sizlerin derdini kendimize dert edindik. Ülkemizin geleceği, insanımızın refahı için, adalet için, hukukun üstünlüğü için, iyi bir Türkiye için, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde, bu kutlu yürüyüşe başladık. Sizlerin de beni yalnız bırakmayacağınıza inancım sonsuz” diye konuştu. Buradaki programın ardından Meşe, kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan eşi Tuna Hanım’la birlikte ilçede özel ziyaretlerini sürdürdüler.

HABER MERKEZİ


 

Editör: Mahmut Beyaz