Tarihi, kültürel, ekonomi, gastronomi alanları ile son dönemlerde Türkiye’nin uğrak noktası haline gelen Kahramanmaraş, geniş kapsamlı kongre, çalıştay ve toplantıların yapılabileceği Ramada Otel ile yeni bir değer kazanarak, dış dünyaya açılan potansiyelini geliştirecek.

EKSİK TAMAMLANDI

Çok sayıda değerin bulunduğu Kahramanmaraş’ta eksikliğini gördükleri, geniş kapsamlı toplantı salonlarını kendi imkanları dahilinde alt yapısını oluşturarak hizmete sunduklarını belirten Ramada Plaza Otel Genel Müdürü Mehmet Turan, bundan sonraki süreçte kentin önemli toplantılara ev sahipliği yapabileceğini söyledi. Zenginleştirdikleri çeşitli tesisleri ile önemli şehrin değerinin kat kat aratabileceğini de vurgulayan Mehmet Turan, “Kahramanmaraş’ımızda bir yılın her ayında turizm yapılacağı gibi artık kentte çalıştayların, kongrelerin, panellerin yapılabileceği Ramada Plaza, tüm alt yapı standartlarını geliştirerek içerisinde bulunan çeşitli tesisler ile önemli toplantılara ev sahipliği yapacak” dedi.

KONFORLU KONAKLAMA

Önemli toplantıların yanı sıra toplantılara katılım sağlayacak olan kişilerin en konforlu şekilde konaklama hizmeti de alabileceklerinin altını çizen Turan, “Otelimizde 162 oda bulunuyor” diyerek şöyle devam etti: “Gerek salonları gerek konaklama sayısının çokluğu ve gecelemeleri ile tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek bir ortam vardı. 334 yatak kapasitesi, 2 engelli odası, 16 deluxe oda, 12 junior süite, 2 king süite, 4 executive süite, 126 standart oda standart oda olarak otelimizde 162 oda bulunuyor. Ayrıca sigara içilmeyen oda seçenekleri de sizler için mevcut. Oda ve süitlerimiz, otelin konumunun ve şehir panaromasına hakim olmanın avantajının yanı sıra Ramada’ya özgü 24 saat oda servisi hizmetiyle mükemmel ve donanımlı yaşam alanları vadediyor. Aydınlık, ferah ve çağdaş oda seçenekleriyle Kahramanmaraş’ta en iyi konaklama imkanı sunuluyor.”

TERCİHTE PİŞMANLIK YAŞAMAYACAKLARINDAN EMİN OLABİLİRLER’

Geniş kapsamlı toplantıların yapılabileceği Ramada Otel’de bulunan salon kapasiteleri hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Turan, “Türk ve dünya mutfaklarından seçilmeyi farklı coğrafyalardan rafine lezzetler kusursuz bir sunum eşliğinde şık atmosfere sahip restoranlarımızda sunuluyor. Salonlarımızın ise bir tanesi bin kişilik, diğeri 750 kişilik, 450 kişilik ve 250 kişilik 4 adet salonumuz mevcuttur. Otelimizde teras ve kapalı restoranlarımız mevcut. Artık birilerinin dikkatini çekmek istiyoruz ve kentimizde kongre yapılabilecek bir alanın olduğunu herkese duyurmak istiyoruz. Kahramanmaraş’ta çalıştay ya da önemli bir toplantı yapmak isteyen insanlarımız çekinmesinler. Bizi tercih edenler yüzlerinin akı ile toplantılarını yapıp çıkabilir” ifadelerini kullandı.

İKİ KALİTE BİRLEŞTİ


Türkiye’nin önemli toplantıları arasında yer alan ve geçtiğimiz gün içerisinde yapılan Nöroloji Günleri için Ramada Otel’i tercih eden Burkon Turizm Grup Proje Müdürü Serkan Demirkesen, “Ramada Otel’i tercih ettik ve memnun kaldık” dedi. Demirkesen, “Organizasyonumuzun bu yıl Kahramanmaraş’ta yapılması gerekti ve bizde organizasyonumuz için Ramada Otel’i tercih ettik ve memnun kaldık. Kongre için gerekli olun bir alt yapı ve tecrübedir bu da zaten Ramada Otel’de mevcut. Bir organizasyonun güzel geçmesi için organizasyon firmasının ilgisi kadar otelinde ilgisinin ve alt yapısının yeterli seviyede olması gerekiyor. Yine söylüyorum Ramada Otel’den son derece memnunuz çünkü kadrosu son derece tecrübeli, olayın ne kadar hassas olduğun biliyor, verilecek hizmetin ne kadar önemli ve detaylı olduğunun tüm ekip bilincinde. Ramada Otel’in aynı zamanda conversine centerıda toplantı yapmak için çok uygun. Stant alanları yapılması için otel son derece uygun ve firmalarda yapılan hizmetten son derece memnun. Şu anda kongrenin güzel geçmesi için hem otel tarafında hem organizasyon tarafında hem de hocaların bilimsel programları tarafında hiçbir sıkıntı görünmüyor” ifadelerini kullandı.

UÇAK SEFERLERİ ARTTIRILMALI’

Sözlerine Kahramanmaraş uçak seferleri ile ilgili talebini de ekleyen Demirkesen, çok önemli programlara ev sahipliği yapan Kahramanmaraş’ta uçak seferleri daha da çok arttırılmalı diye düşünüyorum çünkü biz şehre seyahat ederken birçok sorunla karşı karşıya kaldık” diye konuştu.

Burkon Turizm nedir?

2000 yılında Bursa’da kurulmuş A grubu bir seyahat acentasıdır. Tüm hava yollarının uçak biletine sahip tur tatil rezervasyonları yapan bir firmadır. Tüm bu turistik faaliyetlerinin yanı sıra toplantı ve organizasyonlarda yapan şirketimizin yüzde 99 işi tıp kongresinin organizasyonlarını yapmaktır. Yine Türkiye’nin her yerinde ve yurt dışında da tıbbi kongre organizasyonları işi yapılıyor.

Haber: Kübra Şimşir

Editör: Mahmut Beyaz