Kızılcaoba Mahallesi'ndeki Taşoluk mevkisinde bulunan emniyet müdürlüğüne ait atış polikonu önünde düzenlenen programda, Afrin'e düzenlenen harekata katılan Mehmetçik'in zaferi için dua edildi.

Avcılar adına açıklama yapan Ali Haydar Doğan, "Kahramanlarımız Afrin'de destan yazıyor. Biz Elbistan ve Nurhaklı avcılar olarak bugün onlara dua ettik. Devletimizin almış olduğu kararı destekliyoruz. Başka ülkelerin bilmediği, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bildiği bir ordusu var. 153 bin kişi şuan 6 aydır istirahattedir. Eğer bizede görev verilirse Mehmetçiğimizin çayını demler, yemeğini yaparız. Bizler üşümez, yorulmaz ve açıkmayız" dedi.

"Allah'ım inançlı ordumuza nice zaferler nasip etsin" diyen Doğan, "Bize de Afrin'in Menbiç avını 20 gün açarsa avımızı avlar döneriz. Cumhurbaşkanımızın alacağı kararları sonuna kadar destekliyoruz. Bizim kanımızın rengi kırmızıdır. Asildir. Bizler Osmanlı torunlarıyız. Kimse bu vatandan toprak alamaz. Gerektiğinde başka yerden toprak almasını biliriz. Bizim bu vatandan başkya bir yurdumuz yoktur" dedi.

Doğan son olarak, "Şehit olan kardeşlerimizin mekanı cennet olsun, gazilerimize de Allah'tan şifa diliyoruz. Ordumuz çıktığı bu kutlu yoldan en kısa zamanda zaferle dönecektir." dedi.

Programa Nurhak Avcılar Kulüp Başkanı Ali Özdemir ve üyeleri de katıldı.

Haber:Erdi İşbilir

Editör: Mahmut Beyaz