Onikişubat İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi Bediüzzaman Bulvarı üzerinde henüz 2 ay önce açılan ve açıldığı günden bu yana fark yaratan hizmetleriyle Kahramanmaraşlı vatandaşların ilgisini çeken Auto Life, alanında uzman personeli, geniş kapsamlı hizmetleri, tam donanımlı işyeriyle sektörün öncü firması olma yolunda dev bir adım attı. İç-dış araç yıkamadan, oto aksesuarlara, araç içi dezenfekte işlemlerinden kaporta işlemlerine kadar birçok alanda hizmet sağlayan Auto Life, ayrıca Kahramanmaraş’ta ilk ve tek olarak araç fotoğraf stüdyosunu da bünyesinde barındırıyor. Kemal Bozkurt ve Mert Güven’in ortaklığında açılan Auto Life, açılışa özel kampanyalarla Kahramanmaraşlıları bekliyor.

AUTO LİFE’IN MASKOTU PRADA VE PUSU!
Tüm müşterilerin gelip rahatça ve güvenle araçlarını emanet edebilecekleri yer olan Auto Life’ta gelenleri ilk karşılayanlar Auto Life’ın maskotu olan Şivava cinsi köpekler Prada ve Pusu. Kardeş olan bu iki cins köpek, hem tatlılıkları hem de sevimlilikleriyle gelen müşterilerin yüzünü güldürmeyi başarıyor.

ÖN MUAYENE HİZMETİ DE VERİYORUZ”
Auto Life ile ilgili konuşan İşletme Sahibi Kemal Bozkurt, şunları söyledi: “Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunuyum. Bulunduğum süreçte Kahramanmaraş’ta böyle bir işyerinin olmadığını gördüm. Gerek araç döndürme platformu gerekse de oto aksesuar alanında bir eksiklik hissettim. Bu anlamda da İstanbul’da çalışmaktansa kendi memleketimde böyle bir hizmet vermek istedim. Auto Life’ın bünyesinde oto yıkıma, detaylı temizlik, araç içi dezenfekte işlemi , oto aksesuar, antifriz, cam suyu, paspas, aydınlatma aksesuarları gibi hizmetler bulunmakta, bunun yanı sıra Kahramanmaraş’ta ilk ve tek araç fotoğraf stüdyosu bulunmaktadır. Ekstra olarak kaporta işlemleri yapıyoruz. Bu doğrultuda boyasız göçük düzeltme ve boya işlemleri yapıyoruz. Bunun haricinde ön muayene hizmeti veriyoruz. İnsanlar araçlarını muayeneye götürmemek için araçlarını bizlere teslim ediyorlar ve bizde insanların araçlarının muayenesini yaptırıp kendilerine teslim ediyoruz.

KAHRAMANMARAŞ’TA İLK VE TEK ARAÇ FOTOĞRAF STÜDYOSU HİZMETİ!
Vatandaşlarımız verdiğimiz hizmetlerden gayet memnunlar. Böyle nezih ve temiz bir ortamda araçlarını gayet güvenle teslim edebileceklerini söylüyorlar. Giden müşterilerimiz araçlarını yine en kısa süre içerisinde bize getiriyorlar. Kahramanmaraş’ta ilk ve tek araç fotoğraf stüdyomuz var. İnsanlar araçlarını satarken, fotoğrafla, ilanla uğraşmıyorlar. Araçlarını bize teslim ediyorlar. Stüdyoda fotoğraflarını çekip, insanlara ilana koyacak şekilde yazısını da hazırlayıp teslim ediyoruz. Bu hizmette Kahramanmaraş’ta ilk ve tek. İşyerimizi yeni açtık. Yeni açtığımız için çok uygun kampanyalarımız var. Vatandaşlarımızı kampanyalarımızdan yararlanmaları için Auto Life’a bekliyoruz. Fotoğraf stüdyosu, iç-dış yıkama ile birlikte 150 TL gibi bir rakama yapıyoruz. Artı olarak cam filminde sanayide 600-700 TL’ye çekilen cam filmi bizde 400 TL.”

AUTO LİFE’YA YOK YOK!
Auto Life’ın diğer ortağı olan Mert Güven ise şöyle konuştu: “Kemal Bey ile beraber Kahramanmaraş’ta böyle bir işyerinin eksikliğini hissettik ve Auto Life’ı açmaya karar verdik. Auto Life’ın içerisinde aksesuar çeşitlerimiz var. Araç stüdyomuz var. Pasta-cila hizmeti, kaporta işlemleri, seramik kaplama, yıkama işlemleri gibi çeşitli hizmetlerimiz var. Araç yıkama konusunda vatandaşlarımız bize telefon açarak gidip araçlarını alıyoruz, aldığımız araçları yıkayıp, gerekli işlemlerini tamamladıktan sonra müşterimizin yanına giderek aracını teslim ediyoruz. Bu hizmet bizi diğer firmalardan ayırıyor diyebilirim.”

Haber: Emre Akkış/Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz