Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren İhtiyaç Akademi her yıl geleneksel hale getirdiği atamalar sonrası öğretmen öğretmenlere ve öğretmen adaylarına pasta kesti.
Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren İhtiyaç Akademi her yıl geleneksel hale getirdiği ataması gerçekleşen öğretmenlere pasta kesimi bu yıl da yoğun bir öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının katılımıyla gerçekleşti. Pasta kesiminin ardından açıklama yapan İhtiyaç Akademi Rehberlik Uzmanı Bekir Gözalan, “İhtiyaç Akademi olarak Kahramanmaraş'ta en iyi ve tecrübeli kadromuzla hizmet vermekteyiz” dedi.

GELENEKSEL HALE GELDİ
Her yıl olduğu gibi bu yıl da KPSS Öğretmenlik, A ve B gruplarında Kahramanmaraş'ta farkı ortaya koyduklarını belirten Gözalan, “Başarımızı Şubat Öğretmen atamasıyla daha bir üst seviyeye çıkardık. 2015 Eylül’de 87, 2016 Şubat’ta 63 Öğretmen atamasıyla Kahramanmaraş'ta İhtiyaç Akademi’nin bir ihtiyaç olduğunu ortaya koyduk. Mevcut öğrenci sayımızla halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmadık. Başarımızı tecrübeli kadromuzla sadece Kahramanmaraş’ta değil Türkiye’de daha üst seviyeye çıkartmak bizim nasıl bir vizyona sahip olduğumuzu gösterir. İhtiyaç Akademi de hizmet öğrencilik süresince değil, atanana kadar devam eder” diye konuştu. Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz