Kahramanmaraş Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi Muharrem ayı dolayısıyla öğretmen, öğrenci ve velilerin katkılarıyla Aşure Günü etkinliği düzenlendi.

Lise Müdürü Salman Malkoç, her yıl Muharrem ayında geleneksel olarak öğretmen, öğrenci ve velilerin katkılarıyla temin edilen malzemelerden pişirdikleri yaklaşık bin kişilik aşurenin öğretmen, öğrenci, veli ile protokol üyelerine dağıtıldığını belirterek, etkinliğine katkıda bulunanlara teşekkür etti. Malkoç gazetemize yaptığı konuşmada Bu mübarek ayda aşuremiz oldukça bereketli oldu. Öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve misafirlerimizle hep beraber olduk ve ağzımız tatlandı. Gelen misafirlerimize okulumuz adına teşekkür ediyorum. Aşuredeki çeşitliliğin toplumumuza da yansımasını temenni ediyorum. Bir arada huzurlu yaşamayı diliyorum. Öğrencilerimize dersler haricinde bu gibi etkinlikler düzenlemek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Müdür Malkoç, aşure etkinliğinde emeği geçen öğrenci, öğretmen, idari personel, veliler ve Dulkadiroğlu Belediyesine teşekkür etti.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen Aşure ikramına okulda görev yapan okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.
Haber: Şenol Güneş

Editör: Mahmut Beyaz