Hafta sonu Antalya Kemer Fame Residence Otel’de yapılan Genel Kurulda Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Başkanı Mevlüt Yeni, yeniden başkan seçilmişti. 3. Olağan Genel Kurulu sonrası oluşan yeni yönetim kurulu toplanarak görev dağılımı yapıldı.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni Genel Başkanlığındaki AGF’de Genel Sekreterliğe Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun getirilirken, Genel Başkan Vekilliklerine; Yeni Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve Kıbrıs Türk Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği adına Didem Gürses getirildi. Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu, Burdur Gazeteciler Cemiyeti adına Adnan Taraşlı ve Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ise Genel Başkan yardımcısı oldu. AGF’nin Mali Genel Sekreterliğine ise Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı Ahmet Duran Yenigün getirildi.

“YENİ DÖNEMDE DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

Görev dağılımı sonrası yönetim kurulundaki arkadaşlarına başarılar dileyen Genel Başkan Mevlüt Yeni şunları söyledi: “Yeni dönemde daha güzel işlere imza atacağız. Federasyonumuz her geçen gün gücüne güç katmaktadır. Yönetimimizde 2 kadın başkanımız yer almaktadır. Bu bizim için önemlidir. Çünkü kadınlarımız görev aldıkları yerlerde fedakârca çalışmaktadırlar. Ben inanıyorum ki sayın genel sekreterimiz Gaye Coşkun ve Genel Başkan Vekillerimizden Didem Gürses bu federasyona bu dönemde büyük katkılar sağlayacaklardır. Hep birlikte el ele gönül gönüle vererek Akdeniz Bölgemizdeki basının sorunlarına el atacak, çözümler üreteceğiz. Sadece basının sorunlarını dile getirmekle kalmayacak bölgenin sorunlarına da el atacak, çözümler sunacak ve bölgenin gelişmesine de büyük katkılar sağlayacağız.”

Editör: Mahmut Beyaz