Alanya’da uzun süre görev yapan İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı’nın ardından yine Alanya’yı çok iyi bilen ve uzun süre ilçede başarılı operasyonlara imza atan Kahramanmaraşlı İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Avcı, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Çakmaklı ise Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atandı.

EMNİYET’TE TERFİ DÖNEMİ
Kesinleşen kararname ile emniyet müdürlerinin yeni görev yerleri ve terfileri açıklandı. 2. sınıf Emniyet Müdürü olan Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı Antalya Doğu İlçelerden Sorumlu Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atandı. Çakmaklı'nın yerine ise Alanya İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Avcı, İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı. Haşim Çakmaklı, Alanya, Manavgat ve Gazipaşa’dan sorumlu müdür yardımcısı olarak görev yapacak. 

UZUN SÜRE ALANYA’DA GÖREV YAPTI
İlk görev yeri Antalya olan Alper Avcı, sırasıyla Hakkari, Zonguldak, Alanya, Ankara ve Alanya’da görev yaptı. 2010’dan 2015’e ve daha sonraki ataması olan 2017’den bugüne kadar Alanya’da görev yapan Avcı’nın son görevi Alanya İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı idi. 3. sınıf Emniyet Müdürü olan Alper Avcı, Alanya’da başarılı operasyonlara imza atmıştı. Kahramanmaraşlı olan 41 yaşındaki Avcı, evli ve iki çocuk babası.

Haber: Hakan Aydın

Editör: Mahmut Beyaz