Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Erkan Pınarbaşı seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Büyük İmalı mahallesinde muhtar adaylarının seçim bürolarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Pınarbaşı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. “Belediye başkanı olmak ateşten gömlek giymektir” diyen Pınarbaşı, “Dünyadaki makamların hepsi birer ateşten gömlektir aslında. Görev ve sorumlulukları yerine getirenlerle getirmeyenlerin ahirette ki akıbetlerini hepimiz az çok biliriz. Allah bize bu makamları adil bir yönetici olalım diye verir. Vatandaşlarımıza eşit şekilde ayrım yapmadan hizmet etmek inancımızın gereğidir” şeklinde konuştu.

“İÇME SUYU HATTIMIZ TAM OLARAK DÖŞENMEDİ”
Pınarbaşı, konuşmalarının devamında şu ifadelere yer verdi: “Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiğimiz her mahallede aynı sorun. Filan mahalleye şunu yaptılar bize niye yapmıyorlar. Mahallemize parke taşı döşediler. Tamam, Allah razı olsun. Ancak bizim mahallemizin altyapısı yok ki… İçme suyu hattımız tam olarak döşenmedi. Mahallemiz yarın altyapı yapılırsa bu taşlar sökülmez mi? Bu kadar emek ve para boşa gitmez mi? Bu sorular şunu gösteriyor ki vatandaşımız bu hizmetlerin kısa vadeli olduğunu, tam anlamıyla yaralara merhem olmadığını biliyor. Parke taşları döşenmiş iyi güzel ama daha bir yıl geçmeden bozulmuş dağılmış… O kadar para israf oldu gitti.

“BİZİM BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ FARKLI”
Biz farklıyız. Bizim Belediyecilik anlayışımız farklı. Bizim yönetim anlayışımızda adalet, liyakat ve israf etmeme var. Her zaman işi ehline vermek var. Daha önce anlatmıştım tekraren söylüyorum. Biz mahallelerimize kuracağımız ekip ile gidip ihtiyaçları yerinde tespit edeceğiz. Bu işi bilen herkesle görüşüp doğru sonucu almaya çalışacağız. Bu hizmetleri en kaliteli şekilde en ucuza yapacağız. Yapacağımız hizmetler 3-5 yıllık değil en az 50 yıllık bir vizyon olacak. Belediyemizin bir kuruşunu dahi israf etmeyeceğiz. Belediyemizin parasını yetim malına sahip çıkar gibi çıkacağız. Bu bizim inancımızın gereğidir.

“İSRAF ETMEYECEĞİZ, ETTİRMEYECEĞİZ”
En baştan beri söylüyoruz. İsrafa karşıyız… İsraf olan hiçbir yerde bereket olmaz. Belediyenin parasını reklama, televizyon kanallarına, ilan panolarına harcamak tamamen israftır. Ziyandır. Vicdanı olan herkese soruyorum. Belediyenin bu kadar parasını reklama, televizyon kanallarına, ilan panolarına harcamak israf değil mi? Bu paraları geçim darlığı çeken vatandaşlarımıza yönlendirmek daha evladır. Belediyenin boşa giden bu harcama kalemlerini kesersek ciddi bir kaynak elde ederiz.

“KAYIRMACILIK VE PARTİZANLIK YAPMAYACAĞIZ”
Bize oy veren veya vermeyen herkes bizim kardeşimizdir. Belediyenin temel hizmetlerini partizanlık üzere yapmayacağız. Her mahalleye eşit şekilde hizmet edeceğiz. Bütün vatandaşlarımıza eşit şekilde davranıp kimseye ayrımcılık yapmayacağız. Belediyemizin kapısı derdi olan herkese açık olacak. Belediye başkanı herkesin belediye başkanı olmalı. Sadece bir zümrenin değil.

“MUTLU VE HUZURLU MAHALLELER İSTİYORUZ”
Vatandaşlarımıza rahat, huzurlu ve mutlu mahalleler inşa etmeliyiz. Artık devir değişti. Şehirler köy, köyler şehir oldu. Mahalle sakinlerimizin boş zamanlarında vakit geçirebileceği, çocuklarımızın ruhsal, bedensel ve sanatsal becerilerini geliştirilebilecek ayrıca keşfedebilecek mekânlar inşa etmeliyiz. Bu mekânlar vatandaşlarımızı ve özelliklede gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyacaktır. Belki sanatçı ve sporcu olacak nice yetenekler keşfedeceğiz.

“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI ASLA UNUTMAYACAĞIZ”
En özel vatandaşlarımız olan engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçları söz veriyorum ki birinci önceliğimiz olacaktır.  Onlar bizim başımızın tacı. Oluşturacağımız ekiple şehrimizde ve Türkiye’de geziler düzenleyeceğiz. Onların rutin hayatın dışına çıkması hem kendileri hem de ailelerini memnun edecektir. Onların memnuniyeti bizi de memnun edecektir. Onları hayalini kurdukları, görmek istedikleri yerlere götüreceğiz. Yaşamak istedikleri aktiviteleri birlikte gerçekleştireceğiz. Ne mutlu bir tebessüm ettirebilirsek. Ben 31 Mart yerel seçimlerinin başta Türkoğlu’muza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor. Bir kardeşiniz olarak sizlerden destek bekliyorum. Saygılar sunuyorum.”

Haber: Sefa Deveboynu/Mustafa Bilgiç

Editör: Mahmut Beyaz