Kahramanmaraş Clarion Otel’de düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını, Ankara Büro Bayilik Satışları Satış Müdürü Ali İsmet Koçak yaptı. Ürün Yöneticisi Dilara Sevindik ve İş Geliştirme Müdürü Özgen Çoğulu tarafından gerçekleştirilen sunumda, cihazların genel özellikleri, enerji tüketim analizleri, ürün seçim ipuçları ve uygulamada dikkat edilmesi gereken noktalar katılımcılarla paylaşıldı.

Eğitimle ilgili görüş, öneri ve talepler, etkinlik sonrasında yapılan akşam yemeğinde Adana Büro Bölge Sorumlusu Aziz Eray Karip ve Satış Şefi Nuri Akdağ tarafından değerlendirildi.

ÇEVREYE ZARAR VERMEYEN YENİ ISI POMPASI”

Alarko Carrier’ın yeni ısı pompası ürünü hakkında bilgi veren Koçak, “İklimlendirme sistemleriyle ilgili ihtiyaçların proje aşamasında doğru olarak belirlenmesi, teknik ekipler için büyük önem arz ediyor. Alarko Carrier olarak proje aşamasında ihtiyaç duyulan bilgileri paylaşmaktan ve ekiplere yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Doğaya atık gaz bırakmadan yalnızca elektrikle çalışan ve çevreye zarar vermeyen yeni ısı pompası ürünümüz ve yüksek verimliliğe sahip VRF sistemlerimiz, proje ve kontrol birimleri tarafından da beğeniyle karşılandı. Önümüzdeki dönemde de kamu kurumlarına destek vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: Mahmut Beyaz