Doğa harikası bir mekân olan Başkonuş tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde renkli görüntüler ortaya çıktı. Düzenlenen yemeğe, Kahramanmaraş Büyükşehir Cemiyeti (KMBGC) Başkanı Arslan Deveboynu ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda basın mensubu katıldı. Yerel sanatçılar eşliğinde türkü gecesi yapılırken, kentte görev yapan gazeteciler, bir nebzede olsun yoğun iş temposundan kurtularak, yeşilin, doğanın ve müziğin tadını çıkardı. Ayrıca geceye Aksu Tv yönetimi tarafından gerçekleştirilen dondurma şov sürprizi damga vurdu. Meşhur Maraş Dondurmasını tüm basın camiasıyla birlikte kesen Aksu Tv yönetimi, gazetecilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

AKSU TV YÖNETİMİNE VE SERDAR BEY’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”

KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu, bu tür etkinliklerin basına değer katacağını ifade ederek, böylesine güzel bir iftar programından ötürü hem Aksu Tv’ye hem de mekân sahibi Serdar Erdoğanyılmaz’a teşekkür etti. Başkan Deveboynu, “Aksu Tv’ye teşekkür ediyorum. Serdar Erdoğanyılmaz’ın mekânında bu mübarek Ramazan ayında bütün gazeteci arkadaşlarımızı bir araya getirdi. Aksu Tv yönetimine ve Serdar Bey’e teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler güzel etkinliklerdir. Her yıl bunun devamının gelmesini istiyoruz ve bekliyoruz. Bizimde elimizden gelen bir katkı olursa her zaman bu tür etkinliklere katkı vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

GELENEK HALİNE GETİRDİK”

Düzenlenen iftar programında konuşan Aksu Tv Genel Müdürü Cüneyt Beyit, iftar organizasyonunu her yıl geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek, güzel bir akşam geçirdiklerinin altını çizdi. Beyit, “Geçen yıl ilk defa bu programı yaptığımızda basın camiasındaki bütün arkadaşlarımızı davet etmiştik. Sağ olsunlar o zaman kırmayıp gelmişlerdi ve bunu her yıl mutlaka yapın demişlerdi. Bu mantık üzerine bizde bunu artık gelenek hale getirdik. İnşallah bundan sonra her yıl gazeteci dostlarımız davetimize icabet ettikleri sürece böyle akşamlar geçirmek istiyoruz. Bu akşamda bunun için toplandık. Çok güzel oldu. Bizi kırmayıp buraya gelen bütün herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİRLEŞMEK, KAYNAŞMAK BİZLERİ GERÇEKTEN ÇOK MUTLU ETTİ”

Aksu Tv Genel Müdür Yardımcısı Erol Öner ise konuşmasında şunları kaydetti: “Ramazan ayının bu manevi atmosferinde Kahramanmaraş’ta yazılı ve görsel basınla bir araya gelmek istedik. Gerçekten çok güzel bir akşam geçirdik ve Başkonuş’un bu güzel ortamında basın mensubu arkadaşlarımızla canı gönülden birleşmek, kaynaşmak bizleri gerçekten çok mutlu etti. Bize bu imkânları sağlayan mekân sahibi Serdar Erdoğanyılmaz’a da ben özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bunu biz geleneksel hale getirdik. İnşallah her yıl basındaki tüm arkadaşlarımızla beraber kardeşlik, sevgi, barış, huzur ortamında bir iftar yapmak istiyoruz. Gelen tüm arkadaşlarımıza ben katılımları için çok teşekkür ediyorum.”

BU BİZİM İÇİN ONUR”

KMBGC Genel Sekreteri Serdar Erdoğanyılmaz’da , “Bugün Kahramanmaraş’ta halkın sesi olan basın Başkonuş Yaylası’nda bir araya geldi. Bu bizim için onur. Çünkü ben basına çok değer ve önem veren birisiyim. Basın halkın sesidir. Kahramanmaraş halkının temsilcisi basındır. Bugün Aksu Tv sayesinde Başkonuş Yaylasında biz halkın temsilcileriyle buluştuk. Asıl mutlu olan biziz. Kahramanmaraş’ın dünyaya açılan penceresi Aksu Tv bütün basın mensuplarını Başkonuş’a toplayarak ayrı bir pencere açtı. Ben Aksu Tv’ye teşekkür ediyorum. Bütün basın mensubu arkadaşlarıma teşrifleri için ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber: Emre Akkış/Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz