AKEDAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü Medine Tanış, Türkiye de mesken, ticarethane ve sanayi abonelikleri başta olmak üzere indirimli elektrik satışı yapmaya devam ettiklerini söyledi. Sözlerine şu şekilde devam eden Tanış, Enerji bakanlığının tüm tarife grupları için hazırladığı ulusal birim fiyatları üzerinden yıllık ortalama tüketimi 2 bin 400 kWs olan elektrik tüketicileri indirimli elektrik avantajından yararlanabiliyor. Yani tüketicilerimizin 1 yılda aylık 82 TL ve üzerinde faturaları geldiğinde EPDK’nın belirlediği serbest tüketici limitini aşmış oluyorlar ve serbest tüketici olup indirimli elektrikten faydalanabiliyorlar. Müşterilerini serbest tüketicilikle ilgili bilinçlendirmek ve potansiyel serbest tüketici limitini aşan abonelerine, indirimli elektrik kullanmaya hak kazandıklarını paylaşmak adına Çağrı Merkezleri üzerinden davet aramaları yaptıklarını da ifade etmiştir.

AKEDAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş. 2017 yılının ilk çeyreğinde, Serbest Tüketici anlaşması yaptığı müşteri sayısını 2016 yılına göre yüzde 22 kadar artırdığını ifade eden Tanış, İndirimli elektrik sözleşmesi imzalayan müşterilerine yılda bir fatura tutarına kadar katkı sağladıklarını ifade ederek şehir ekonomisine büyük oranda katkı sağladıklarını belirtmiştir.

Adıyaman ve Kahramanmaraş bölgesindeki bulunan abonelerin kendilerine en yakın AKEDAŞ Tüketici İşlemleri Merkezine giderek indirimli elektrik için başvuruda bulunabileceklerini belirten Tanış, Bölge dışında bulunan elektrik kullanıcıları için ise 444 46 02 çağrı merkezi numaralarını paylaşarak en uygun teklifi vermeye hazır olduklarını ifade etti.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ARTIRILIYOR

“Bizim için önemli olan hızlı büyümek değil, bilinçli büyümek ” diyen Tanış, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu anlayışla tüm çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. AKEDAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş. olarak genç ve dinamik kadromuz, değişimleri kavrayabilme yeteneğimiz ve yaptığımız işe olan inancımızla bütün dönüşüm ve değişimlere başarılı bir şekilde ayak uydurduğumuzu söyleyebilirim. Perakende sektöründe müşterilerin taleplerini karşılayabilmek için elektrik perakende şirketlerinin güçlü bir bilgi altyapısının olması gerekliliğini öngörüyor ve bunun için çalışıyoruz. 2016 yılında ve 2017 yılının ilk çeyreğinde özellikle çalışmalarımızı yenilemeye başladık. Saha da hizmet veren personellerimizin sayısını artırarak müşterileri ziyaretlerini artırdık. Bu köklü çalışmaları yapmaktaki amacımız müşterilerimize en iyi müşteri deneyimini yaşatmak olacak. Müşteri odaklı çalışmalarımız temel değerlerimizin esas noktasını oluşturuyor. AKEDAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş. olarak faaliyet gösterdiğimiz her alanda her zaman en iyisini hak eden siz değerli müşterilerimize, şirket politikaları ile yasal mevzuat ve yönetmelikler çerçevesinde, uygulanabilir çözümler sunmaya, ihtiyaçlarınızı karşılamaya ve haklarınızı her zaman korumaya özen göstermeye devam edeceklerini belirterek sözlerini tamamlamıştır.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz