AKDO Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, Kurban Bayramı kutlama mesajı yayımlayarak “Kurban bayramı, bizlere kurban ibadetinin yerine getirilmesinin yanında teslimiyeti, fedakârlığı, bir birimizle paylaşmayı ve yakınlaşmayı öğretir.

Yüce Allah’a hamdolsun ki, bu mübarek kurban bayramının sevincini ve coşkusunu hep birlikte yaşamaktayız. Kurban bayramı, kurban ibadetinin yerine getirilmesinin yanında bizlere teslimiyeti, fedakarlığı, paylaşmayı, yaklaşmayı ve yakınlaşmayı öğretir. Kurban, bir yönüyle de Allah’a yaklaşma vesilesidir”.

Bayramlar, kardeşlik duygularını pekiştirme

Bayramlar, kardeşlik duygularını pekiştirme, birlik-beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma alışkanlıklarını geliştirmeleri için bulunmaz bir fırsattır diyen Ahmet Davarcıoğlu; “Bayramların birleştirici, bütünleştirici ve kaynaştırıcı özelliklerini ön plana çıkararak, en yakınlarımızdan başlamak suretiyle bozulan kardeşlik münasebetlerimizi düzeltmeye, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye, başta anne-babamız olmak üzere uzak yakın bütün akraba eş dost ve komşularımızla ilgilenmeye özen göstermeliyiz. Ben buradan bu vesileyle tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramını kutlar ülkemiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz ederim. Tekrar tekrar nice mutlu ve huzurlu bayramlar yaşamamız dileğiyle tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını kutlarım”şeklinde ifade etti.

Editör: Mahmut Beyaz