Kentin bütün ilçelerini ve mahallelerini gezerek, çalmadık kapı, almadık gönül bırakmadan çalışmalarına devam eden AK Parti Milletvekili adayları, kentin her noktasında vatandaşlarla bir araya gelerek, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor. Başta İl Teşkilatı, İl Başkanı ve Yönetimi, Milletvekili Adayları, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Teşkilatları ve İlçe Belediye Başkanları olmak üzere partinin her kademesi büyük bir heyecan içinde çalışmalarına devam ederken, adaylardan Ahmet Özdemir Dulkadiroğlu İlçesi’ne bağlı Sakarya Caddesi’nde, İmran Kılıç ise Andırın’da esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

AHMET ÖZDEMİR DULKADİROĞLU’NDA

27. Dönem Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve diğer teşkilat mensuplarıyla Dulkadiroğlu İlçesi Sakarya Caddesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri etti. Ziyaretler esnasında güler yüzle karşılanan heyet, sağlam adımlarla 24 Haziran seçimlerine ilerlediklerini belirtti.

İMRAN KILIÇ ANDIRIN’DA

24 Haziran Seçimleri kapsamında programlarına Andırın İlçesi’nde devam eden AK Parti 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İmran Kılıç, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Alıcı, İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, İlçe Belediye Başkanı Baki Tezcan ve teşkilatın eşliğinde ilk olarak Andırın Belediyesi çalışanı merhum Adem Orçan’ın cenaze törenine katıldı. Ardından

Andırın Altınboğa Mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden heyet, Yeşiltepe (Kümpetir) Mahallelerine taziye ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların acılarını paylaştı.

Orhaniye Mahallesi’nde ise hasta vatandaşlara yönelik ziyaret gerçekleştiren Kılıç, vatandaşlarla 24 Haziran seçimleriyle alakalı bilgiler paylaştı. Çokak Mahallesi’ne de ziyaret gerçekleştiren heyet, akabinde TOÇ-BİR-SEN’in vermiş olduğu iftara katıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: Mahmut Beyaz