AK Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanlığı il danışma meclisini AK Parti İl binasında gerçekleştirdi. Toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “2,5 ay kadar önce Sayın Başbakanımızın takdirleriyle Onikişubat İlçe Başkanı olarak atandık. Bu bizim ilk Danışma Meclisi toplantımız. Şunu gördük ki, Yönetim Kurulunu kurarken, hemen akabinde partimizde görev almak isteyen o kadar çok insan var ki… Yani gerçekten Yönetim Kurulunu kurarken bu kadar zorlandığımı hayatımda hiç hissetmemiştim. Şunu sevinçle müşahede ettik, her geçen gün partimizde görev almak isteyen insan sayısı Elhamdülillah artıyor.” Yeni Yönetim Kurulu ile devraldıkları mirası daha yukarılara taşımak istediklerini kaydeden Görgel şöyle konuştu: “Bu parti çatısı altında hizmet etmek isteyen arkadaşlardan iyi bir Yönetim Kurulu kurduğumuza inanıyorum. Bu Yönetim Kurulunun en büyük amacı, ülkemize, ilimize, Onikişubat’ımıza daha fazla ne yapabiliriz hep bunun gayreti içerisinde olacağız. Birlik-beraberlik içerisinde, hiçbir fitneye, fesada izin vermeden. Ve tabiî ki yine büyük bir amacımız, Ahmet Başkanımızın bize bıraktığı mirası bir oy daha fazla partimize nasıl kazandırırız bunun gayesi içerisinde olacağız.”
'OMUZ OMUZA ÇALIŞMAK ÇOK ÖNEMLİDİR'
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir konuşmasında şunları ifade etti: “Benim için de duygusal ve özel bir an çünkü ben de Onikişubat İlçe Teşkilatının kurucu İlçe Başkanıyım. Emin ellerde bir teşkilat, emin ellerde bu işi iyi yapacak kardeşimiz var. Biz Dulkadiroğlu İlçe Başkanımızla kurulduğumuz günden beri yan yana çalıştık. Ona da minnettarım, hiçbir sorun yaşamadık. Belediye Başkanlarımızla hiçbir sorun yaşamadık, ben Hanefi Beyle yerel seçimlerde omuz omuza verdim, çalıştım, bu bizim için bir başarıydı. Ömer Bey, Necati Beyle omuz omuza verdi onlar için bir başarıydı. Teşkilatlarımızda omuz omuza çalışmak, bir birine güvenmek ne kadar önemli biz bunu yerel seçimden bu yana farkındayız. Metin Başkanım il Başkanlığı döneminde onun talimatları ne ise onu yerine getirdik. Ve topyekûn Kahramanmaraş’ta bir başarı elde ettik.”
'İLÇE DANIŞMA MECLİSLERİ BASINA KAPALI OLACAK'
İlçe Danışma Meclisi toplantısının son kez basına açık yapıldığını bundan sonra basına kapalı olacağını aktaran Özdemir, şöyle devam etti: “Genel Merkezimizin bize bir tavsiye oldu, bundan sonra ilçe danışma meclisi toplantıları basına kapalı ve bir iç toplantı, sorunların görüşüldüğü, karşılıklı istişarelerin yapıldığı bir toplantı haline gelecek. Bundan sonraki toplantılarımız basına kapalı olacak ve katılımcı sayısı belli, daha düşük sayıda ve karşılıklı görüş alış verişinin olduğu bir toplantı olacak. Yani burada divanda oturan arkadaşlar yerine, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız burada oturacaklar ve hemen sorunların konuşulmasıyla başlayacağız. Protokol konuşmaları yapmayacağız. Bütün toplantılar basına kapalı olmayacak, aylık yaptığımız toplantılar basına kapalı olacak. Ama 3 ayda bir il danışma meclisi toplantısı yapacağız. O da tamamen basına açık, bu 3 aylık hem ilde hem ilçelerde yaptığımız kapalı toplantılarda kat ettiğimiz mesafeyi Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız basınla paylaşacaklar.” Toplantı, açış konuşmalarının ardından basına kapalı olarak devam etti. Toplantıya MKYK üyesi Metin Doğan, TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı Celaleddin Güvenç, Milletvekilleri İmran Kılıç, Nursel Reyhanlıoğlu, İlker Çitil, Uğur Dilipak, İl Başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, Kahramanmaraş Baro Başkanı Vahit Bağcı ve teşkilat üyeleri katıldı. (LÜTFİ YIKAN)

 

Editör: Mahmut Beyaz