Başkan Sungur, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik ve parti yöneticileri ilk olarak Elbistan Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek, okul binası hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı.

Daha sonra Elbistan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde gören başkan Sungur, yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Devletin Elbistan'da her alanda yatırım yaptığını ifade eden Sungur, bu yatırımların devam edeceğini belirtti.

Devam eden yatırımların bitirilmesi halinde Elbistan halkının güzel hizmetlere kavuşacağını ifade eden başkan Sungur, "Eğitim ve kültürel yatırım anlamında iki projeyi yerinde görme imkanımız oldu. Elbistan'ımıza İmam Hatip Lisesi inşaatı tamamlandığında eğitim anlamında çok büyük bir yatırım kazandırılmış olacak. Öğrencilerimiz burada rahat bir şekilde eğitim öğretimlerini yapma imkanı bulacaklar. Kültürel anlamda ise eski Hükümet Konağı'mız bir dönem de Polisevi olarak hizmet veren tarihi bina yapısına uygun şekilde yeniden inşaa ediliyor. Buranın da hizmete açılmasıyla birlikte, insanlar yaşadıkları bölgenin tarihini yakından tanıma imkanı bulacaklardır. Elbistan'ımıza bu yatırımların kazandırılmasında büyük emek ve gayretleri bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Sayın Mahir Ünal'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Haber: Erdi İşbilir

Editör: Mahmut Beyaz