24 Haziran’daki Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine yaklaşık 2 hafta gibi kısa bir süre kala partilerin milletvekili adayları da saha çalışmalarına hız verdi. Yapılan saha çalışmalarında bugüne kadar aktif bir şekilde rol oynayan AK Parti Milletvekili adayları, 24 Haziran öncesi adeta çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor. Seçim takviminin açıklanmasından ardından çalışmalara başlayan adaylar, ilçe ilçe, mahalle mahalle, semt semt gezerek vatandaşlardan destek istiyor. Bu kapsamda AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Ahmet Özdemir, İmran Kılıç ve Habibe Öçal yine sahadaydı. Ahmet Özdemir Onikişubat İlçesi Öztürk, Kümperli ve Dönüklü mahallelerinde bulunan mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, vatandaşlardan cumhur ittifakı için destek istedi. Çalışma yürüten bir başka isim Celalettin Güvenç, Pazarcıklı vatandaşlarla buluştu. İmran Kılıç, Dulkadiroğlu İlçesi’nde esnafları gezdi. Diğer bir isim Habibe Öçal ise Haydarbey Mahallesi’nde site ziyaretinde bulundu.

TÜRKİYE 25 HAZİRAN SABAHINA DÜNYANIN SÜPER GÜÇLERİNDEN BİRİ OLARAK UYANACAK”
Vatandaşların 24 Haziran'daki erken seçime dair kafasındaki soru işaretlerini yanıtlayan Milletvekili Adayı Özdemir : “24 Haziran'ın diğer seçimlerden farkı, Türkiye'ye uçuşa geçirecek, hatta havalandıracak bir seçim olduğudur. Vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanlığı sisteminin hem yerel siyasette hem de küresel siyasette ne gibi avantajlar sağladığını vatandaşlara anlattı. Cumhur ittifakına karşı olan siyasi gruplar ne kadar çirkeflik yapsalar da ne kadar Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a kirli iftiralar atsalar da başaramayacaklar. 25 Haziran sabahına Türkiye, Dünyanın süper güçlerinden biri olarak uyanacak” dedi.

RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN”
Celalettin Güvenç, çalışma sırasındaki yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Pazarcık ilçemizi gezerek hemşerilerimle bir araya geldik. Esnafımız ve vatandaşlarımızla hasbihâl ettik. Tüm bölgelerimizde olduğu gibi Pazarcık ilçemizde de Cumhurbaşkanımıza ve partimize büyük bir teveccüh var. 24 Haziran seçimlerinin nasıl tarihi bir öneme sahip olduğunu herkes anlamış durumdadır. Pazarcıklı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

KILIÇ, 24 HAZİRAN İÇİN DUA VE DESTEK İSTEDİ”
Dulkadiroğlu İlçesinde seçim çalışmalarına devam eden 27. Dönem Milletvekili Adayı İmran Kılıç beraberinde İl Başkan Yardımcısı Muhammed Necmeddin Sertpolat, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve teşkilat mensupları eşliğinde Ulu Camide kılınan Cuma namazının akabinde Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muharrem Erantepli'nin Annesinin cenaze törenine katıldılar. Cenaze törenin ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Mv. Adayı Kılıç, yapılan ve yapılacak olan projelerle alakalı istişarelerde bulundular. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 350 Araç kapasiteli otoparkı ve yapımında sona yaklaşılan Milli İrade Meydan çalışmalarını yerinde incelediler. Öte yandan Dulkadiroğlu İlçesi Cahit Zarifoğlu caddesinde bulunan esnafları ziyaret eden heyet, 24 Haziran seçimlerinde dua ve desteklerini istediler. Esnaf ziyareti esnasında 2017 - 2018 eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrencilerle selamlaşan Kılıç, karne sevinçlerine ortak oldular.

24 HAZİRAN’DA ASRIN SEÇİMİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
Habibe Öçal ise, “24 Haziran’da Allah’ın izni ile asrın seçimini gerçekleştireceğiz, 16 yıldır iktidarda yaptıklarımızın daha fazlasını yapmak için 24 Haziran’dan sonra inşallah güçlü hükümet, güçlü meclis, bağımsız ve güçlü yargı ile önümüzdeki yüzyılın Türkiye'sini inşa etme noktasında çok önemli bir adım atmış olacağız. Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye diyerek yola çıktık. AK Parti bugüne kadar 16 yıldır vesayetleri engelleri aşa aşa millet lehine kazanımları elde ede ede geldi. Türkiye’yi alt gelir grubundan üst gelir grubuna taşıdık. Türkiye’yi orta gelir tuzağına düşürmek istiyorlar ama inşallah önümüzdeki süreçte ülkemizi üst gelir ligine taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz