AK Parti’nin 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için Kahramanmaraş’taki 8 kişilik aday listesi geçtiğimiz günlerde YSK’ya teslim edilmesinin ardından belli olmuştu. Milletvekili adayların belli olmasının ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla aday tanıtım toplantısı düzenlenmişti. Düzenlenen toplantıda AK Parti Kahramanmaraş 27. Dönem Milletvekili adayları Mahir Ünal, Ahmet Özdemir, Celalettin Güvenç, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal, Türk İslam Karakoç ve Mehmet İlker Çitil, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtılmıştı. Adaylar daha sonrasında ise AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında parti teşkilatına ve kent halkına tanıtılmıştı. Aday tanıtım toplantılarının ardından adaylar ve parti teşkilatları, seçim çalışmalarını sahaya inerek daha aktif bir şekilde sürdürüyordu. Kentin bütün ilçelerini ve mahallelerini gezerek çalmadık kapı, almadık gönül bırakmadan çalışmalarına devam eden AK Parti Milletvekili adayları, kentin her noktasında vatandaşlarla bir araya gelerek, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor. Seçimlerin 24 Haziran’a denk gelmesi nedeniyle toplantılarda muhabbet ve samimiyet daha belirgin olurken, başta İl Teşkilatı, İl Başkanı ve Yönetimi, Milletvekili Adayları, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Teşkilatları ve İlçe Belediye Başkanları olmak üzere partinin her kademesi büyük bir heyecan içinde çalışmalarına devam ediyor.

İşte AK Parti adayları ve teşkilatların çalışmaları;

MAHİR ÜNAL’IN EŞİ YETİM AİLELERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın Eşi Şule Özdin Ünal, beraberinde İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve teşkilat mensupları ile Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür Park’ta hizmet verilen ve değerli ödüllere layık görülen Ahşap Oyuncak Atölyesi ve Kurtuluş Destanı Panaroma Müzesini ziyaret etti. Kültür Park’ta gerçekleştirilen programların ardından ev toplantılarına geçen heyet, iftar programında Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ‘Yetim Aileleri İftar Programı’na katılarak vatandaşlarla oruçlarını açtı. Samimi muhabbet eşliğinde geçen iftarın ardından katılımcılar programdan uğurlandılar.

ÖZDEMİR; “GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN VAKİT KAHRAMANMARAŞ VAKTİ”

Onikişubat İlçesi’nde programda olan 27. Dönem Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir, ilk olarak Onikişubat Seçim Bürosu’nda bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların ve teşkilat mensuplarının bulunduğu seçim bürosunda birlik ve beraberlik hep aynı tazelikte olurken, Özdemir yoğun programına devam etti. Seçim bürosundan ayrılarak Onikişubat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Maksutlu Bilgi Kültür Evi’nin açılışına katılan Milletvekili Adayı Ahmet Özdemir’e, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ,AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel ve teşkilat mensupları eşlik etti. Açılış töreninde konuşan Ahmet Özdemir, “Geleceğin şekilleneceği bir seçim programı kapsamında geleceğimizin inşası için Bilgi ve Kültür Evleri açılışı manidardır. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde her ortamda hakkı savunarak ak davanın gelecek kuşaklara aktarılması için gücümüzün üzerinde gayret sarf edeceğiz” dedi. Özdemir açılışın ardından yine Onikişubat İlçesi’ne bağlı Batıpark Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Özdemir, Genç MÜSİAD tarafından düzenlenen iftar programına katılırken, teravih namazı sonrası ise Molla Gürani Mahallesi’nde bulunan vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜVENÇ: “AFŞİN’E GÜVENİMİZ TAM”

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, seçim ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Afşin'e bir dizi ziyarette bulundu. Güvenç'e, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ender Umut Pabuçcu, İlçe Başkanı Av. İsmail Safi, Afşin Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güven, İlçe Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri eşlik etti. Esnaf ziyaretleri kapsamında yoğun geçen ziyaretlerde vatandaşların 24 Haziran seçimlerine hazır olduğu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine destekler verdiği gözlendi. Seçim çalışmaları için gerçekleşen çalışmalarda vatandaşların birebir yaşadığı problemlerle de ilgilenen Güvenç “Asıl olan millettir, 16 yıldır güçlü desteklerinizle buradayız, sizlerin sayenizde buradayız, ondan dolayı yine size geldik, milletin partisi millete gider” dedi.

KILIÇ:“DUALARINIZA VE DESTEKLERİNİZE TALİBİZ”

Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İmran Kılıç ise programlarına Dulkadiroğlu İlçesi’nde devam etti. Kılıç’a, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve teşkilat mensupları eşlik etti. Dulkadiroğlu İlçesi Bertiz Bölgesi’nde programlarına devam eden heyet Ağabeyli, Kemallı, Başdervişli, Yenipınar, Hacıeyüplü, Bahçeli, Kılağlı mahallelerinde vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinlediler. Ziyaretlerde vatandaşlara 24 Haziran seçiminin önemini anlatan İmran Kılıç, “Cumhur İttifakı, Cumhurun hayrına çalışacak daha yaşanabilir ve huzurlu bir ülke hayalini kuran insanların ittifakıdır. Bizler de sizlerden bu insanlara ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dualarınız ve desteklerinizle sahip çıkmanızı talep ediyoruz” dedi. Dulkadiroğlu heyeti, iftarın ardından Aksu ve Erkenez Mahallelerinde ziyaretlerde bulunarak günü tamamladı.

SEZAL: “NURHAK BİZİ YANLIZ BIRAKMAYACAKTIR”

27. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Cihat Sezal’da Nurhak’ta seçim çalışmalarını sürdürdü. İlk olarak AK Parti Nurhak İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Mehmet Cihat Sezal, daha sonra esnafları gezdi. Sezal’a, AK Parti Nurhak İlçe Başkanı Mehmet İnan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Bayram Özpınar ve Ali Eken, il ve ilçe teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapan parti mensupları eşlik etti. Vatandaşların yoğun teveccühleriyle karşılaşan Sezal, Tatlar ve Kullar Mahallesi’nde çeşitli programlara iştirak etti. Sezal ve AK Parti heyeti, Karacar Mahallesi’nde gerçekleşen ev ziyaretiyle programını sonlandırdı.

ÖÇAL: “BİRLİK OLDUKÇA DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Habibe Öçal, bu kez ise Çağlayancerit İlçesi’ni gezdi. Öçal’a, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Berk, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Rana Müştekin ve Meral Şirikçi eşlik ederken, heyet Çağlayancerit Seçim Bürosu’ndan hareket ederek kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak okul ziyareti yapan heyet, akabinde Halk Eğitim Merkezi, Halı Kursu ve Hastane ziyaretlerinde bulunurken, vatandaşlar Öçal’a yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Milletvekili adaylarından Türk İslam Karakoç Andırın ilçesinde İlçe Teşkilatı ile vatandaş ziyaretlerinde bulunurken, Mehmet İlker Çitil ise Türkoğlu İlçesinde seçim çalışmalarına devam etti.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz