İstikrarın devamı için kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla gönül bağı kurmaya ve destek talebinde bulunmaya devam eden AK kadrolar seçime son 4 gün kala çalışmalara devam ediyor. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ahmet Özdemir, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Serkan Tanrıverdi, Kadın ve Gençlik teşkilatlarının eşliğinde Küçük Sanayi Sitesine ziyaret gerçekleştirirken İlker Çitil, Sanayi sitesinde, İmran Kılıç Dulkadiroğlu ilçesinde, Türk İslam Karakoç ise Elbistan ilçesinde seçmenden partisine oy istedi.

ESNAFTAN OY İSTEDİ

Sanayi Sitesindeki ziyaretlerin ardından program dahilinde KSÜ Avşar Kampüsünde personeller ve Öğretim Üyeleriyle yemekte buluşan Ahmet Özdemir, buradaki programın ardından yeniden Sanayi Sitesinde esnaf ziyaretlerine devam etti. Akşam saatlerinde Onikişubat ilçesinde bulunan Kafeleri de ziyaret eden heyet 24 Haziran Seçimlerinde vatandaşların desteklerini istedi.

SANAYİ SİTESİ ZİYARETİ

Dulkadiroğlu İlçesinde seçim çalışmalarına devam eden 27. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet İlker Çitil, teşkilat mensupları ile Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Heyet sanayi esnafı ile 24 Haziran seçimlerine dair bilgi alışverişinde bulundu. Akabinde ise Arıkan Tekstil çalışanlarıyla öğle yemeğinde beraber oldular.

VAKİT TÜRKİYE VAKTİ

27.Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İmran Kılıç, Dulkadiroğlu İlçesinde seçim çalışmalarına devam etti. Program dahilinde Küçük Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya gelen Milletvekili Adayı Kılıç, beraberinde İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, İl ve ilçe teşkilatında bulunan partililerle 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek destek istedi. Küçük Sanayi Sitesinin ardından kapalı çarşıda esnafları ziyaret eden Kılıç: “Vakit Türkiye vakti ve biz bu düsturla yolumuza yani sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

24 HAZİRAN BAYRAM HAVASI OLACAK

27.Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç, beraberinde Elbistan İlçe Başkanı Hasan Sungur ve yönetim kurulu üyeleri ile Malatya Caddesinde bulunan esnafları ve sanayi çalışanlarını ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.

Karakoç yaptığı açıklamada: “Çalışanların ekonomik istikrardan yana oy kullanacaklar. AK Parti'nin 16 yılda yaptıklarını görüyorlar. Diğerlerinin hayal dahi edemeyeceği yatırımları bu hükumet döneminde gördüklerini her zaman belirtiyorlar. 24 Haziran seçimlerinin ülke meselesi olduğu ve İnşallah sonucunda bayram havası yaşayacağız” dedi.

Haber: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz