Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı olarak görev yapan Dr. Ahmet Yener, istifasının ardından Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı. Resmi başvurusu için AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na gelen Ahmet Yener’i, İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Sorumlusu Necmettin Sertpolat karşıladı. Yakınlarının ve çalışma arkadaşlarının büyük destek verdiği Ahmet Yener, yaptığı açıklamasında Türkiye’nin 2023 sürecine katkı sunmak ve halka hizmet etmek için milletvekili aday adaylığına başvurduğunu söyledi.

“YOĞUN BİR BAŞVURU SÜRECİ YAŞIYORUZ”

Ahmet Yener’in aday adaylığı başvurusunu alan İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Sorumlusu Necmettin Sertpolat, yoğun bir başvuru süreci yaşadıklarını söyledi. Sertpolat, “AK Parti olarak aday adaylarının başvurularını almaya başlamıştık, nasip olursa da Pazar günü saat 24 itibariyle de tamamlayacağız. Güzel ve yoğun bir başvuru süreci geçiriyoruz, şimdi de Ahmet Yener bey aday adaylığı için başvuruda bulunuyor. Tabi gün geçtikçe çıta yükseliyor, bu anlamda Ahmet Yener’in aday adaylığından da ciddi anlamda memnunuz. Hem Aksu Tv ailesi olarak kurumsal anlamda, şahsi olarak da Ahmet Bey’in desteklerini her zaman teşkilatımız olarak gördük. Biz Rabbimden muvaffakiyetler diliyoruz, İnşallah birlikte çalışma fırsatımız da olur. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“KUTLU YOLDA YÜRÜMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Başvuru öncesi açıklamalarda bulunan 27. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde kutlu yolda yürümek için yola çıktıklarını söyledi. Yener, “Bizlere destek vermek için buraya kadar gelen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu yeni süreçte İnşallah 27. Dönem milletvekilliği aday adaylığı dönemin de biz de elimizi taşın altına koyalım, belki elimizden bir şeyler gelir, bir nebze de olsa bir faydamız olur diye Cumhurbaşkanımızla birlikte bu kutlu yola devam edelim diye çıktık. İnşallah hepimiz için hayırlı olur, bundan sonraki süreçte teşkilatımızla, halkımızla ve sağlık camiamızla özellikle birlikte istişare ederek çalışmak istiyoruz. Bu bir bayrak yarışı İnşallah hayırlısı olur. Bizim için, Kahramanmaraş için, ülkemiz için ne hayırlıysa İnşallah o olur. Arkadaşlarımızın da teveccühleri doğrultusunda biz bu yola çıktık, destek veren, katılan, tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz