Kurucu Başkan Devlet Ağdur başkanlığında örgütlenmesini tamamlayan İYİ Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongre’sini yaptı. İYİ Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen kongreye yoğun katılım oldu. Kongreye tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan kurucu başkan Devlet Ağdur ilçe başkanlığına seçildi.

YOLUMUZ UZUN, YOLUMUZ TAŞLIK YOLUMUZ ÇETİN”

Olağan Kongre’nin açılış konuşmasını yapan İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Devlet Ağdur, “Son iki buçuk yıllık süreçte kuramazlar, kurabilirler mi acaba derken kurdular amalarla devam eden süreçte, Allah’ımıza şükürler olsun ki İYİ partimizi kurduk, teşkilatlarımızı kurduk üyeler yaptık, bu günde ilçemizin 1, olağan kongresini yapıyoruz. Bu İYİ’lik odaklı partimizin Kahramanmaraş ili Onikişubat ilçe kurucu başkanlığı bana nasip oldu. Buradaki Koca yürekli herkes bu göreve fazlası ile layıktır. Yaklaşık iki aylık süreçte kurulum’ un zahmetini benimle birlikte çeken, bu ağır yükü alırken bize yükümüze omuz veren siz kıymetli İYİ dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yolumuz uzun, yolumuz taşlık yolumuz çetin. Dün olduğu gibi bugün de yarında bu yollar siz değerli cesur dostlarla aşılacaktır. İyi parti laf üretmeyecek bölünme üretmeyecek kutuplaşma yapmayacak, ege adalarını Kıbrıs’ı satmayacak, MAN adasında zenginler türetmeyecek, terör örgütlerini devletin damarlarına sokmayacak, iş üretecek gelişen büyüyen Türkiye diyecek sanayi de tarımda hayvancılıkta çalışan insan, üreten ülke olacak, teknolojide satın alan değil değer katan üreten yön veren ülke olacaktır. İşte burada bizler şehrimizde bu hizmetlere yön veren iş alanı oluşturan şehrimize ilçemize kazandıran yapı taşları olarak Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e yol arkadaşı olacağız” şeklinde konuştu.

YENİDEN TEŞKİLATMA ZAMANIDIR”

Ağdur, “Yüreği yemeyen cesareti yetmeyen baskılara zulme başkaldıramayanlarla değil sizlerle bu yolda yürüyeceğiz. Adaleti tahsis etmek, ülkede eşitliği sağlamak vatan toprağını satmamak ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandırmak gelecek nesillere yaşayabileceği müreffeh bir vatan toprağı bırakmak için buradayız. Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün çizdiği yolda gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyeceğimize ant içtiğimiz için buradayız. Biz hedefimize yürürken kafamıza gelen taş ayağımıza batan diken bize mani olamayacaktır. Şimdi yeniden teşkilatlanma zamanıdır. Görev alsın almasın her dava arkadaşımın bu yüke omuz vereceğine inancım tamdır. Bu koltuklar bizlere emanettir. Birlik beraberlik içerisinde hizipçilik yapmadan, görev seçmeden hoşgörü ve anlayış içerisinde hep beraber bu yükü taşımaya hazır mıyız? İşte bu duygu ve düşünceler ile 1. olağan kongremiz vatanımıza milletimize şehrimize hayır getirmesini dilerim” dedi.

AFRİN DE TERÖRLE MÜCADELE EDEN BİZİM EVLATLARIMIZ, KINALI KUZULARIMIZDIR”

Devlet Ağdur’un konuşmasının ardından İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Faruk Atlı, katılımcelara yönelik bir konuşma yaptı. Konuşmasında “Türkiye’de, bozulmuş adalet sistemini düzeltmek, demokrasiyi gerçekten etkin kılmak, barış içinde yaşamak için devlet mekanizmasını bir güvence haline getirmek gerekir” diyen İYİ Parti Kahramanmaraş İl başkanı Faruk Atlı, “Çalışmak projeler üretmek, en önemlisi de bu idealleri içselleştirmek zorunludur. Çünkü lafla peynir gemisi yürümedi, yürümüyor görüyoruz. İşte tüm bunlar için Türkiye’ye yepyeni bir siyaset anlayışı gerekir. İnsanların birbirini korkusuzca eleştirebildiği. Ehliyet ve liyakatin esas alındığı güçlü ve huzurlu bir ülke olmak zorundayız. Hemen sınırımızda olan bitenlerin bugüne dek yanlış dış politikalar yüzünden olduğunu işte görüyoruz. Afrin de terörle mücadele eden bizim evlatlarımız, kınalı kuzularımızdır. Her birinin aldığı tek nefes, partilerden de, propagandalardan da değerlidir. Onun için kahraman Türk askeri asla ama asla siyasetin malzemesi yapılamaz. Kalbimiz ve dualarımız onlarla. Biz onlara başarı, gaza diliyoruz. Ancak acaba bize de “gazilik” düşer mi diye fırsat kollayanları da görüyor, üzülüyor ve Türk siyasetine bu tip menfaatçi planları yakıştıramıyoruz” ifadelerini kullandı.

ASIL MESELE ÇÖZÜM BULABİLMEK”

Atlı, “Ülkenin içindeki sorunlar ise ne yazık ki sayılmakla bitmiyor. Ekonominin günden güne zayıfladığı doların tavan yaptığından mı bahsedelim? Piyasanın adeta amiral gemisi olan inşaat sektörünün çöktüğünden mi bahsedelim? Vatandaşın adalet sistemine inancının zayıflamasından mı? Yoksa kaosa kapı açacak malum khk yı mı? Sorunlar, hatalar saymakla bitmiyor evet ama asıl mesele çözüm bulabilmek, çözüm olabilmek. İyi parti çalışkan bir partidir. Bu idealle kurulmuştur. Altyapısı ve ekibi de bu kıstasa göre oluşmuştur. Kaybedecek zamanımız yok. Bu güzel ülkemiz ivedilikle kelime yerindeyse “düze” çıkarılmalıdır. Bunun farkındayız. Zamanında ya da erken yapılacak herhangi bir seçime hazırız. İttifak planımız yok, baraj korkumuz yok, iktidardan korkumuz yok. Biz gümbür gümbür geliyoruz, üstelik herkes bunun farkında. Anketler de bu gerçeği ortaya koyuyor. Sayın Genel Başkanımızın dev mitingleri her ne kadar ana akım medyada yer bulamasa da, sosyal medyadan ve meydanlardan millet iyi partiyi heyecan ve dikkatle takip ediyor” dedi.

GÜZEL GÜNLER YAKINDIR, İYİ OLAN KAZANACAKTIR”

Onların heyecanının farkındayım diyen Atlı, “Aynı zamanda bilgi birikimlerini ve neler başarabileceklerini de çok iyi biliyorum ve kendilerine sonsuz güven duyuyorum. Onikişubat halkının derdini dinleyecek, çalmadık kapı bırakmayacaklar. Onikişubatı “İyi parti” sloganlarıyla donatacak, umudumuzu onlara da aşılayacak, projelerimiz onlara anlatacaklar. Bir an bile beni yalnız bırakmayan ve bırakmayacak olan değerli arkadaşlarımı tekrar kutluyorum. Güzel günler yakındır, iyi olan kazanacaktır” ifadesini kullandı.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde kurucu ilçe başkanı olan Devlet Ağdur, ilçe teşkilatının ilk seçilmiş başkanı olurken; ilçe yönetim kurulu asil üyeleri, yedek üyeleri, il delegelerinin de seçimi yapıldı.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı: Devlet Ağdur

İYİ Parti Onikişubat İlçe Yönetim Kurulu (Asil): Alaeddin Oruç, Asuman Tor, Aysun Çutay, Ayşe Kabak, Bülent Meşe, Doğan Murat Kılıç, Fatih Aras, Fatih Öztürk, Filiz Kezer, Hamza Kantemur, İbrahim Çınar, İbrahim Gürbüz, Kamil Avcı, Kamil Güdüklü, Mehmet Taşçı, Melek Arslan, Mustafa Karaaslan, Mustafa Tekiş, Nazife Erkayıran, Neşe Çokyiğit, Nuri Kara, Orhan Atlı, Ramazan Uzun, Reşit Ulusoy, Selen Sülen Kamer, Selma Bozdoğan, Serdal Kurtoğlu, Serdar Varol, Serpil Tolay, Şevket Akkurt, Tevfik Doğan, Ugur Mercimek.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Yönetim Kurulu (Yedek): Ahmet Huylu, Ahmet Kartal, Ahmet Tüfenk, Alirıza Kaya, Aydın Akgün, Durdu Korkmaz Baysal, Eyüp TÜemel, Fatma Gökçe Kayışoğlu, Hacı Memiş Daşçı, Hacı Mustafa Gürbüz, Halit Daşçı, Harun Bolat, Hüseyin Akkil, Mehmet Milcan, Melika Korkarer, Metehan Hiçyılmaz, Mustafa Akpınar, Mustafa Çetin, Mümin İnce, Recep Taşçı, Selahattin Aksoy, Selahattin Bulut, Serkan Kıyak, Tezcan Avcılar, Zarif Ahmet Gürsoy, Ziya Akbolat.

(Haber Merkezi)

Editör: Mahmut Beyaz