Platformda yer alan Türkmen ve Kırgız Dernekleri Başkanları, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarını takip ve takdir ettiklerini vurguladı. Kırgızistan ve Akdeniz Ülkeleri Kadınları ve İş İnsanları Derneği (KIRGIZKADINDER) Başkanı Periza Asanaalıeva Başkan Yeni’ye : “Bizler Kırgız ve Türk Dernekleri olarak, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ile Ülkeler arası işbirliği yapmak istiyoruz ve bu konuda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

“KÜLTÜREL VE SOSYAL TÜM PROJELERDE DESTEK OLMAYA HAZIRIZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yeni: “Biz her zaman Ülkeler arası diyaloğa işbirliğine önem verdik ve de hazırız. Kamu yararı olan ve iki ülke arasındaki münasebete katkı koyacak, kültürel ve sosyal tüm projelerde destek olmaya hazırız” dedi.

Ziyarete Irak Akdeniz ve İslam Ülkeleri İş İnsanları Derneği (IRAK-İŞDER) Başkanı ve de Tüm Hataylılar ve Hatay Dostları Derneği (TÜMHATAYDER) başkanı Kenan Hikmet Yozgatlı, Kırgızistan ve Akdeniz Ülkeleri Kadınları ve İş İnsanları Derneği(KIRGIZKADINDER) Başkanı Periza Asanaalıeva ve Antalya Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetiminden Ceyran Sattarova ve yönetim kurulu üyeleri katılırken, Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma derneği Başkanı Dr.Kürşat Çavuşoğlu Başkan Yeni’ye Türkmen Bayrağı ve plaket sundu. Başkan Yeni’de ziyaret anısına AGC Flaması takdim etti.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz