Güven, sanayi esnafını ziyaret ederek, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı’na destek amacıyla iş yerlerine asılması için Türk bayrağı hediye etti. 

Yaptığı konuşmada harekâtın başarılı şekilde yürütüldüğünü dile getiren Güven, şunları kaydetti: “Ülkemiz, askerimiz mazlumlara adalet götürmek ve sınır güvenliğimizi korumak için başlattığı seferimiz devam ediyor. Bizi bir araya toplayan, bir arada tutan değerler var. Bu değerlerin en başından bayrağımız geliyor. Bu bayrağın gölgesini Rabbim bizlerden eksik etmesin. Biz de Afşin Belediyesi ve Sanayi Sitesi esnafı olarak tüm iş yerlerimizi bayrakla donatıyoruz. Türk bayrağını gördükçe bizim moralimiz düzeliyor. Bu bayrağı gördükçe bizim birlik ve beraberliğimiz artıyor." 

Güven, harekâta sonuna kadar destek verdiklerini ifade ederek, "Rabbim ordumuzu muvaffak eylesin. Hem bu dünya da hem ahrette inananlara güzellikler versin. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah" dedi. 

 AA


 

Editör: Mahmut Beyaz