Türkoğlu Derviş Paşa Park ve Mesire alanında İHH Kahramanmaraş Temsilciliği ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikte 500 yetim çocuk, aileleriyle birlikte yumurta yarışı, halat çekme, gibi çeşitli oyunlar oynayarak, şarkılar söylediler, sonrasında ise yemek ve dondurma ikramının ardından Şelale parkta uçurtmalarını uçurarak keyifli vakit geçirdi.

Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutlayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında, “Sevgili çocuklarımız, hepiniz Türkoğlu ilçemize hoşgeldiniz,şeref verdiniz. Her yıl elimizden geldiği kadarıyla sizlerle İHH işbirliği ile bir araya geliyoruz. Sizleri Türkoğlu'muzda misafir ettiğimiz için çok memnunuz. Herzaman sizlerin ve İHH'nın yanında olmaya çalışıyoruz. Sizler, bizlere Allah'ın verdiği lütuflarsınız. Kuran ı Kerimde de, Yetim Yavrularımız için bir çok Hadisler var ve bu doğrultuda başımızın tacısınız” dedi.

'365 GÜN BELEDİYEMİZ SİZLERİN EMRİNDE'

Türkoğlu Belediyesinin 365 gün yetimlerin emrinde olduğunu belirten Başkan Okumuş, “Sizlerden gelen talepleri en kısa zamanda Belediyemiz yerine getirecektir. Türkoğlu Belediyesi 365 gün sizlerin emrindedir. Bu vesile ile sizlere iyi eğlenceler diliyorum” şeklinde konuştu. 'Yetim Gülerse Dünya Güler' etkinliğine katılan 4. sınıf öğrencisi İrem ise duygularını anlattığı konuşmasında, “Hayatımızın en özel günlerinden biri oldu. Çok eğlendik yemekler yedik, özellikle uçurtmalar çok güzeldi. Bizlere bu günü yaşatan Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş'a arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz