Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala çalışmalarına gece gündüz demeden devam eden TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, esnaf ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Seçim bölgesi Kahramanmaraş’ta hem ilçelerde hem kırsal mahallelerde hem de kent merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Güvenç, sorun talep ve önerileri yerinde dinliyor. Hem esnafların hem de vatandaşların sorunlarına yerinde çözümler üreten Güvenç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi için Hayrettin Güngör’e diğer ilçeler için ise Cumhur İttifakı Adaylarına destek istiyor. Ziyaretler sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güvenç, yerel seçimlerde son dönemece girildiğini ve Kahramanmaraş halkının tarafının belli olduğunu söyledi. Diğer sektörlere göre kuyumcu esnafının yüzünün güldüğünü belirten Güvenç, Kahramanmaraş halkının Türkiye’nin huzurunu bozanlara karşı en güçlü tepkiyi vereceğini ifade etti.

“KAHRAMANMARAŞLI MESELENİN NE OLDUĞUNU GÖRMÜŞ”

Kahramanmaraş halkının kararını verdiğini belirten Güvenç, sözlerine şu şekilde devam etti; “Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bugün ise şehrimizin önemli sektörlerinden biri olan kuyumcu esnaflarımızı ziyaret ettik.  Kuyumcu esnaflarından aldığımız sinerji ve enerji, kuyumcu esnafında piyasanın diğer sektörlere göre daha iyi olduğu yönünde. Ben tüm esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ziyaret ettiğimiz her iş yerinde moral, destek, dua bulduk. Allah Kahramanmaraş'tan razı olsun. Son dönemece girildiğinde Kahramanmaraşlı net bir şekilde meselenin ne olduğunu görmüş, kararını vermiş vaziyette. Dolayısıyla Kahramanmaraş'a olan sevdamız bir kere daha arttı. Çünkü Kahramanmaraşlı ‘söz konusu memleketse gerisi teferruattır’ diyor.”

“İSTİKRARI BOZANLARA BU MİLLET YÜZ VERMEYECEK”

“31 Mart’ta Türkiye'de en gür seda Kahramanmaraş'tan çıkacak” diyen Milletvekili Celalettin Güven, “Kahramanmaraşlı, karşımızda nasıl bir ittifakın olduğunu ve neler yapmak istediklerini çok iyi görmüş durumda. İnşallah önümüzdeki 2-3 günün ardından 31 Mart akşamı bu millet, bu devlet ve tüm mazlumlar mutlu olacaklar. Sandıkta bu millet gerekeni yapacak. Kaos peşinde olan fitne peşinde olan istikrarsız peşinde olan sadece huzuru, istikrarı bozmak için bir araya gelenlere bu millet yüz vermeyecek. 31 Mart’ta Türkiye'de en gür seda Kahramanmaraş'tan çıkacak. Bu kahraman şehrin güzel evlatları, gençleri, kadınları, yaşlıları, gazileri, esnafı, tüccarı, işçisi ve emekçisi pazar günü gereğini yapacak. Göreceksiniz tüm Türkiye, dünyaya sağduyu adına büyük bir ses verecek. Ben şimdiden hayırlı olsun diyorum. Tüm hemşerilerime bugünden şükranlarımı sunuyorum. Vatan sevgileri, imanları, inançları, şehir sevgileri karşısında şükranlarımı sunuyorum. Onlardan Allah razı olsun. Yolumuz açık olsun, Allah ülkemizi korusun, 31 Mart şimdiden hayırlı olsun inşallah” şeklinde konuştu.

Güvenç, gün boyu esnaf ziyaretlerine devam etti.

HABER:TUĞÇE KAYAR

Editör: Mahmut Beyaz