Her hafta birbirinden farklı ve önemli konuları gündemine alarak sokağa inen, yaptığı röportajlarla da halkın nabzını yoklayan Manşet Gazetesi, bu hafta Kahramanmaraş adına çok önemli bir olay için haberin kaynağına indi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kente gelmesini konu alan Manşet Gazetesi, Kahramanmaraşlı vatandaşlara cumhurbaşkanının verdiği müjdeleri sordu.

Yaptığımız röportajlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın heyecanını hala yaşayan vatandaşlar, böyle büyük bir liderin kente gelmesinden ötürü sevinçli olduklarını söylediler. Verdiği müjdeler arasında özellikle en önemlisinin İpek Yolu Projesi olduğunu ifade eden vatandaşlar, bu projenin kent adına tarihi bir fırsat olduğunu değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 yılda Türkiye’yi çok üst noktalara getirdiğine vurgu yapan vatandaşlar, her zaman reislerinin yanlarında olduklarını da sözlerine eklediler.

ÇOK AMA ÇOK MUTLU OLDUK”

Necat Coşkun
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyoruz. Şehrimize gelmesinden dolayı çok ama çok mutlu olduk. Kendisini sonuna kadar destekliyoruz. Ölünceye kadarda arkasındayız. Cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş’ta şehrimize çok önemli müjdeler verdi. Mesela İpek Yolu Projesi’nin Kahramanmaraş’tan geçeceğini söyledi. Bu kent için çok ciddi bir olay. Eğer böyle olursa Kahramanmaraş’ımızda ticaretle beraber şehrin tüm dinamikleri canlanır. Ekonomimiz gelişir. Biz buradan kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yalnız cumhurbaşkanımızdan bir isteğim var. Mecliste bizim paralarımızı alan ve bu paralarla terör örgütlerine destek veren partiyi meclisten çıkartsın. Biz kendisinden sadece bunu bekliyoruz. Türkiye son 15 yılda çok önemli mesafeler kat etti. Sadece ekonomi alanında değil birçok alanda önemli hizmetler vermeye başladı. Artık yağ, şeker, ekmek kuyruğuna girmiyoruz. Artık hastanelerde rezil olmuyoruz. Allah emeği geçen herkesten razı olsun.

ALLAH RAZI OLSUN”
Rızvan Ertürk
Eski hükümetle ve şimdi hükümetler arasında çok fark var. Ben esnafım.60 sendir de esnaflık yapıyorum. Eğer bu olmasaydı dilenirdim. Allah razı olsun.

TÜRKİYE ESKİYE GÖRE ÇOK İLERLEDİ”
Hüseyin Dağ
Türkiye eskiye göre çok ilerledi. Ve biz Türkiye olarak çok ilerdeyiz. Her alanda geliştik. Sağlık konusunda, yollar, barajlar konusunda çok çok ilerdeyiz. Böylede devam etsin.

15 YILDA ÇOK GÜZEL GELİŞMELER OLDU”

Cafer Bolat
Türkiye’de son 15 yılda gelişmeler çok güzel oldu. Recep Tayyip Erdoğan geldikten sonra. Bolluk, bereketlilik. Önceden çok yokluk gördük. Bugünümüze çok şükür. Allah Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. İnşallah sonumuz hayır olur.

PRESTİJLİ BİR ÜLKE OLMAYA BAŞLADIK”

Kaan Taşcı
Çok prestijli bir ülke olmaya başladık. Dünyada sözümüz geçer hale geldik. Ülke içinde olumsuz eleştirilere kulak asmamak lazım. Bugün Amerika’ya karşı söz geçirebiliyorsak bence her şey ortada fazla söze gerek yok. Artık gençlere önem veriliyor. Avrupa’da da bu böyle.40 yaşına gelmiş birinin ufkuyla 18 yaşına gelmiş birinin ufku bir değil.18 yaşındaki bir gencin 40 yaşına geldiğinde daha çok işler başaracağını umuyorum. Herkesin önünü açıyor.

ALLAH ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”
Ali Dinler
Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Çalışıyorum ve gece vardiyasına gittim, sabah işten geldim ve miting alanına gittim.

TÜRKİYE ÇOK CİDDİ MESAFE ALDI”
Hayati Osmanoğlu
Kahramanmaraş için hızlı tren çok önemli bir çalışma. Onlar hayata geçerse çok iyi olacak. Bölünmüş yollarla ilgili 70 km’den 200-250 km gibi Kayseri’ye giden yolla ilgili hızlı bir çalışma var zaten ve biran önce onlar sonuçlanır inşallah. Bunlar şehrimiz için güzel çalışmalar. Ve unlar çok önemli çalışmalar. Eski Türkiye ve şimdiki Türkiye arasında çok fark var. Hem ulaşım anlamında, hem ticaret anlamında Türkiye çok ciddi mesafe aldı.

HER GELİŞİNDE YENİ YENİ PROJELERLE GELİYOR”
Mustafa Azparlak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan’ın gelişiyle herkesin mutlu olduğu gibi yeni müjdeleri de beraberinde getirmesi bizleri mutlu ediyor. Her gelişinde yeni yeni projelerle geldiği zaman daha çok mutlu oluyoruz. Türkiye son 10 yıldan beri çok büyük atılımlar yaptı. Bizimde bunun arkasında durup tek vücut olmamız gerektiğini düşünüyorum.

ÇOK BÜYÜK HİZMETLER DEĞİŞTİ”
Ali Sepetyapan
Türkiye’nin son 15 yıldan beri ulaşım olsun, yol olsun, akla gelebilecek her şey olsun çok büyük değişimleri var. O yıldan bu yıla kadar çok büyük hizmetler değişti.

TÜRKİYE DAHA İYİ YERLERDE OLACAKTIR”
Mehmet Baltacı
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan göreve geldi geleli bolluk var, rahatlık var, olmayan şey yok yani. Türkiye son 15 yıldan bu yana çok büyük değişimler yaşadı. Bunun en büyük vesilesi de Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’dır. Bundan sonra da Türkiye daha iyi yerlerde olacaktır.

ÇOK MEMNUNUZ”
Ali Yıldız
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan biz çok memnunuz. Yaptığı işlerde zaten çok başarılı. Eski yıllara göre hayat şartları şuan daha kolay ve daha iyi. Son 15 yıla göre çok şeyler değişti. Mesela hastaneye gittiğin zaman çok sıra bekliyordun ve kimse yüzüne bakmıyordu ama şimdi öyle değil. Şimdi hastaneye ya da başka yere gittiğin zaman ayrı bir hizmet görüyorsun. Bu hizmetleri de bizlere sunan Recep Tayyip Erdoğan. Allah onu başımızdan eksik etmesin.

ESKİ HÜKÜMETLE YENİ HÜKÜMET ARASINDA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ”
İsmail Demir
Eski hükümetle yeni hükümet arasında çok şey değişti. Önceden biz daha dar kesimliydik ama Cumhurbaşkanı Erdoğan göreve geldikten sonra çok büyük hizmetler görmeye başladık. Umarım bundan sonra bu hizmetler artarak devam eder.

CUMHURBAŞKANIMIZLA GURUR DUYUYORUM”
Şükrü Ay
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş’a ne zaman gelse söz veriyor ve verdiği sözleri de yerine getiriyor. Dünyanın en büyük İpek Yolunun Kahramanmaraş’tan geçeceğini söyledi. Bu bizim için çok güzel bir haber. Aynı zamanda hızlı trenin de Kahramanmaraş’tan geçeceğini söyledi. Tabi bunlar Kahramanmaraş için çok güzel bir şey. Kahramanmaraş’a ne söz verilmişse yapılmıştır. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, biz bu yola bu davaya sadece bütün vücudumuzla ve kefenimizle çıktık. Bizde bu kefenimizle Mehmetçiğimizle aynı yoldayız ve arkasındayız. İnşallah askerlerimiz oradan da sağ salim çıkarlar. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. İyi ki bizi daha iyi yerlere getirdi, biz bunun için çok şanslıyız. Ben de ayrıca Kahramanmaraşlı olaraktan Cumhurbaşkanımızdan gurur duyuyorum.

KAHRAMANMARAŞ’A YATIRIMLAR DAHA ÇOK ARTTI”
Seydihan Korkmaz
Cumhurbaşkanımız göreve geldiği günden bu yana çok şey değişti. İmkânlarımız daha çok arttı. Kahramanmaraş’a yatırımlar daha çok arttı. Belediyelerimiz zaten bize bakıyor. Sadece dışarı uğraştığımız terör unsurları bizi biraz sarsıyor, o da zamanla geçecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun.

HABER: EMRE AKKIŞ/MUSTAFA KILINÇ


 

Editör: Mahmut Beyaz