15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) içerisine yuvalanmış bir grup FETÖ’cü üniformalı terörist tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümünde Kahramanmaraş’tan demokrasi sesleri yükselmeye devam ediyor. Halk kendi iradesine, vatanına, bayrağına sahip çıkıyor. O kara gece de şehit düşen 249 vatan evladının ruhları şad ediliyor. Kahramanmaraş bakanıyla, milletvekiliyle, STK’sıyla, vatandaşıyla dört bir yandan alçak ve kanlı darbe girişiminin yıl dönümünde bu ülkeyi bölmek isteyen cuntacılara tepkisini sürdürüyor. İşte o karanlık gecede parti binasına gelerek, vatandaşla bütünleşen ve teşkilatlarının başında darbecilerin silahlarına karşı “Demokrasi” diye haykıran dönemin AK Parti İl Başkanı şimdi ise Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, ihanetin üçüncü yıl dönümüne özel açıklamalarda bulundu.

BU ÜLKEYİ YOK ETMEK İSTEYENLERE KARŞI VERİLEN EN BÜYÜK CEVABIN ADIDIR 15 TEMMUZ”
“Bu ülkeyi yok etmek isteyenlere karşı verilen en büyük cevabın adıdır 15 Temmuz” diyen Özdemir, “Bu ülkenin bütün sitemlerine 40 yıldır yerleşmiş; İnsanımızın en kutsal değerlerini kullanarak girdiği her kurumu ve kuruluşu enfekte etmiş, ‘Bismillah diyerek soru çalmış, iftira atmış, şantaj yapmış, ülkemizin İnsanlarını kandırmak için Kur’an-ı kullanmış ama Kur’ansız bir din inşa etmek için dünyanın küresel güçleriyle işbirliği yapmış, İslam düşmanlarıyla bir olmuş kendi ülkesinin insanına silah sıkmış, bomba atmış ve yüzlerce günahsız cana kıymış binlerce cesur vatan evladını yaralamış, adaleti paraya satmış bir yargı, devlete değil efendilerine hizmet eden bir güvenlik gücü ve ülkesini yok etmek isteyenlere pazarlanmış bir örgütle mücadelenin adıdır 15 Temmuz” ifadelerini kullandı.

15 TEMMUZ BU ÜLKE ÜZERİNDE HESAP YAPIP DÜZEN KURANLARA KARŞI BİR DERSTİR”
15 Temmuz’un bu ülke üzerinde hesap yapıp düzen kuranlara karşı bir ders olduğunu vurgulayan Özdemir, sözlerinin devamında şunları söyledi: “15 Temmuz bu ülke insanının esaret kabul etmeyişinin adıdır, dünyanın en gelişmiş silahlarına karşı göğsünü siper etmesidir tıpkı Çanakkale ruhunda olduğu gibi… 15 Temmuz inancına imanına ülkesine ve kendi geleceğine sahiplenmedir.15 Temmuz bu ülke üzerinde hesap yapıp düzen kuranlara bir derstir.”

15 TEMMUZ DÜNYAYA BİR BAŞKALDIRIDIR”
Özdemir, son olarak sözlerine şunları ekledi: “15 Temmuz bir başkaldırıdır dünyaya; bu milletin, “Ya İstiklal Ya Ölüm” söyleminin bir savaş stratejisi olmadığı bilakis bir yaşam tarzı ve bir ahlak olduğuna... 15 Temmuz ölüme giden Ömer Halisdemir’in yüzündeki tebessümdür... Fethi Sekin’in ülkesine sevdasıdır ve Sütçü İmamın cesaretidir. 15 Temmuz Türk milletinin ta kendisidir.”

Haber: Emre Akkış


 

Editör: Mahmut Beyaz