KMESOB Konferans salonunda gerçekleştirilen Olağan genel Kurul toplantısında Divan Başkanlığını Bakkallar Odası Başkanı Şeref Özsoy, Başkan Yardımcılığını Fahrettin Balkarlı, katip üyelikleri ise Mehmet Köklü, Ali Kaan Yasavul ve Adem Çetinkaya yürüttü.

Mevcut Başkan Ali Kökcü kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bizlere görev verdiğiniz süre içinde büyük fedakârlıklarla sizlere hizmet etmeye çalıştık. Kurum ve kuruluşlar ile karşılıklı diyalog ve ahenk içerisinde çalışarak demirci esnafımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış bulunmaktayız. Yönetim kurulum ve şahsım adına bu kongremizin demirci esnafımıza ve Kahramanmaraş halkına hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan diler, saygılarımı sunarım.”

Gündem maddelerinin tek tek görüşülerek karara bağlanmasının ardından tek listeli olarak seçimlere geçildi. 355 üyeli odanın kongresinin tek listeli olması nedeni ile katılım ve ilgi az olunca mevcut Başkan Ali Kökcü, 57 oyla yeniden başkan seçildi.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Ali Kökcü (Başkan), Fahrettin Balkarlı, Halit Kazancı, Mustafa Say, Hacı Şeker, Ömer Elma, Veli Üzüm.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: M. Faruk Öncülokur, Ökkeş Kapyapar, Kadir Damataşı, Duran Yıldız, Mehmet Demiröz, Ali Aygörmez, Orhan Karadaş.

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELERİ: Ali Yaşar Çetinkaya, Ökkeş Solukalan, İrfan Kırmızıyeşil.

DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELERİ: Hacı Mehmet Akküncü, Hasan Damataşı, Hüseyin Karaaslan.

Yeniden başkan seçilen Ali Kökcü ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder; görevlerinde muvaffakiyetler dileriz.

(LÜTFİ YIKAN)

Editör: Mahmut Beyaz