Öğrenci olan Karasu, Trabzon Bulvarında dondurma satan bir iş yerinde 3 aydır çalışıyor. Müşteriler tarafından çok sevilen Karasu, ev ekonomisine katkı sağlamak için uğraş veriyor.

EV EKONOMİSİNE KATKI

Karasu, beş kardeş olduklarını, babasının böbrek hastası olduğunu, annesinin de çocuklara bakmak zorunda olduğu için çalışamadığını ve bu yüzden ev ekonomisine katkı sağlamaya çalıştığını söyledi. Karasu, yaptığı açıklamada, kısa boyuna rağmen ev ekonomisine katkı sağlamak için çalıştığını ifade etti. Uzun süre iş aradıktan sonra dondurma satan bir iş yerinde çalışmaya başladığını dile getiren Karasu, şunları kaydetti: "Babam rahatsız, annemde çocuklara baktığı için mecburen çalışmam gerekiyor. Beş kardeşiz babam rahatsız annem de çocuklara bakıyor. Sabah ilk geldiğimde simit ve poğaça satıyorum. Öğleden sonra gelen malzemeleri arabadan indiriyorum. Dondurma satarken vatandaşlar afiyet olsun diyorum, 'ne kadar tatlısın' diyorlar. Benim boyumda olan birinin çalışması çok zor. Ailemin geçimini sağlamak için çalışıyorum." Karasu'nun iş yerindeki arkadaşlarından Zeynep Kıraç ise Karasu'nun çalışanlar arasında en sempatik olan kişi olduğunu ve çok sevildiğini belirtti.
Karasu'yu müşterilerin çok sevildiğini aktaran Kıraç "Beytullah çok tatlı, her insanın ilgisini çekiyor. Her gören onunla tanışmak ya da fotoğraf çektirmek istiyor. Müşterileri her zaman güler yüzle karşılıyor, müşteriler de olumlu tepki veriyor. Onunla sohbet etmek muhabbet etmek istiyorlar." diye konuştu.

Haber: Kübra Şimşir

Editör: Mahmut Beyaz