Yaşamda yaptıklarımdan hiçbir zaman endişe duymadan, haksızlık etmenin dışında kalarak, kendinden uzaklaşmadan ayakları üzerinde duran kadınların başarısını hepiniz duymuşsunuzdur. Kadın samimidir. Kadın başarıdır. Kadın isterse yapamayacağı şey yoktur. Yeter ki kadın o zorlu mücadeleyi göze alsın. Üstesinden gelmeyeceği iş yoktur.

Kadın, girişimci olmayı bir kez kafaya koydu mu, günlük yaşamda karşısına ne çıkarsa çıksın o iş fikrinin devamı gelecektir. Öyle ki aklınıza takılan bu fikirlerin, biri gider biri gelir. İlk heyecanla elinizden geleni yaparsınız yapmak için mücadele edersiniz. Ve siz günlerce gelip giden bu iş fikirlerinin yoğunluğu ile çoğu zaman belki yorgun düşeceksiniz.

Girişimcilik tabikî zorlu, stresli ama aynı zamanda en renkli ve heyecan verici bu dönemini illaki tadacaksınız. Bunun için en doğrusunu bulmak için mücadele vereceksiniz. Her kadının yaşamında olduğu gibi bu yolda çıkarları için ellerinden geleni yapıp birçok kişinin hayatını mahveden insanlara karşı dikkatli olunmalı ve kadın yürüdüğü yolda ne olursa olsun ilerlemeye devam etmeli.

Her zorluğun her çekilen çilenin arkasından mutlaka bir başarı zaferi gelecektir. Kadın sadece inansın. Bu yoldan vazgeçmesin. Başarılı kadınların mücadelesini gören birçok kadında çıktığı zorlu mücadelede başarılı kadınları örnek alarak, başarı hikâyelerini okuyarak, pes etmeyerek kendi ayakları üzerinde duracaktır.

Başarıların devamı inandıkça artacak ve kendi ayaklarının üzerinde duracaklar. Yeter ki pes etmeyip bu yolda ilerlemeye devam etsinler. Hem kendileri ayakları üzerinde duracak hem başka kadınlara iş imkânı sağlayarak kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayacaklar. Bir kadın ne olursa olsun kendi ayakları üzerinde durmalı ve kendi emekleriyle kendi parasını kazanmalı. İşte asıl başarı bu ve bununla birlikte başarılarının devamı gelmeye devam edecektir.