Göreve geldiği ilk günden itibaren ilçedeki eksiklikleri belirleyerek çözüm için kolları sıvayan Başkan Okumuş, ilçesine kazandırdığı birbirinden önemli yatırımlarla başarılı bir 5 yılı geride bıraktı. İlçesine yaptığı birbirinden başarılı hizmetlerle 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi’nde bir kez daha AK Parti’nin Türkoğlu Belediye Başkan Adayı olan Başkan Okumuş, yeni bir seçim çalışması içine girdi. Ayrıca sadece AK Parti’nin değil, Cumhur İttifakı’nın da Türkoğlu Belediye Başkan Adayı olan Osman Okumuş, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine devam ediyor. Hem geride bıraktığı beş yılın muhasebesini hem de yeni dönemdeki hedeflerini anlatan Başkan Okumuş, vatandaşların sorun ve önerilerini de dinliyor. Mahalle gezileri kapsamında sıcak, samimi ve candan karşılama yapan Gaziler Mahallesindeki vatandaşlar, daha önce karşıdan karşıya geçecek köprü dahi olmayan mahallenin şimdi ise örnek bir mahalle olması nedeniyle, önceki dönem verilen sözlerin yerine getirdiği için Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Osman Okumuş’a teşekkür ettiler.

“YAPTIĞIMIZ PROJELERDE YÜZ YILI DÜŞÜNÜYORUZ”

Türkoğlu’nu son dört yılda şehir görünümüne kavuşturduk diyen Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Osman Okumuş, “Daha önceden Türkoğlu’nda dışardan gelen memurların kalabilecekleri daireler yoktu. Bundan dolayı memurlar Kahramanmaraş’ta kalarak görevlerine servisle gidip geliyorlardı, bu yüzden Türkoğlu’na bir katkıları olmuyordu. Ama şuanda, Türkoğlu’nda kaloriferli, doğalgazlı yaşanılabilir daireler var. Tüm memurlar Türkoğlu’nda oturuyor. Yaptığımız projelerde atmış yılı, yüz yılı düşünmek lazım. Türkoğlu’nun kalbine, güzel bir meydan kazandırıyoruz. Biz geldiğimizde mahkemelik olan dükkanlar vardı. Daha önceki belediye başkanlarında da vardı bu, tebligat yapıldı, dükkanların yıkımıyla ilgili,  ama bize nasip oldu. 90 civarında iş yeri, bunu 30 tanesi belediyenindi, 60 tanesi de vatandaşındı onlarda yıkıldı. Kaymakam Beyin oturduğu lojman vardı. TOKİ’nin oraya 750 milyara lojman yaparak burayla takas yaptık, orayı da biz aldık. Yanında adliye lojmanları vardı. Adliye lojmanlarına altı tane daire verdik, adliye lojmanlarını da aldık ve orayı da yıktık” ifadelerini kullandı.

“31 MART’TA DA SİZLERE ÇOK BÜYÜK BİR GÖREV DÜŞÜYOR”

Türkoğlu’nu yeni dönemde daha önemli projelerle buluşturacaklarını kaydeden Başkan Okumuş, “Sizlerin de gayretleriyle geçen dönemki aldığımız 21 bin oyun üstüne fazlasıyla daha da koyarak, Türkoğlu’muza daha beş yıl güzel hizmetler etmeyi Allah nasip eder. Bu vesileyle daha önceki dönemde söz verdiğimiz mahalleyle ilgili,  Türkoğlu’muzla ilgili sözlerimizi yerine fazlasıyla getirdik. İnşallah 31 Mart’ta da sizlere çok büyük bir görev düşüyor. Sizlerden de fazlasıyla desteklerinizi bekliyoruz. Çünkü Türkiye’mizin bekasının devam edebilmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Editör: Mahmut Beyaz