Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığı yine önemli bir çalışmaya imza attı. Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Valiliği’nin koordinesinde Ankara’ya giden ve çeşitli yerlerde temaslarda bulunan Başkan Karaman ve Yönetimi, ayrıca başta AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Mahir Ünal ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere üst düzey ziyaretlerde gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığı, Türkiye’nin en çok izlenen haber kanallarının başında gelen Star Tv Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik’e gösterdiği sağduyu neticesinde Yılın Ana Haber Sunucusu plaketi takdim etti. Star Tv Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik ise plaket için ana haberde Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığına teşekkür etti.

NAZLI HANIM HER ZAMAN MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDA OLDU”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yunus Karaman, Nazlı Çelik hanım, ülkemizde son dönemlerde büyük bir başarı ile yürütülen operasyonlarda terörle mücadelede görev yapan Mehmetçiklerimizle beraber olması onları ziyaret etmesi bazı haber sunucularının asker ve polisin başarısını konuşmaya korktukları dönemde cesurca güvenlik güçlerimizin yanında olması en ücra vatan toprağında görev yapan Mehmetçiklerimizi ziyaret etmesi, şehit haberlerini yaparken vicdanının titremesi bizlere verdiği değeri de belli etmesi bizleri mutlu etmektedir.

Bu vesile ile bizde Türkiye’nin en çok şehit veren illerinin başında gelen Kahramanmaraşlı Şehit ve Gazi Aileleri olarak rengini şehitlerimizin kanından alan Ay yıldızlı bayrağımızı hediye ederek yılın haber sunucusu olarak gördüğümüzü ifade etmek istiyorum. Yeni yayın döneminde de kendilerine ve tüm basın mensuplarına şehit ve gazi haberlerini vermek zorunda bırakmasın diyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz