Milletvekili seçildiği günden bu yana sık sık sahaya inerek vatandaşın derdini, sıkıntısını dinleyen ve çözüm üretme noktasında gayret gösteren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, beraberinde Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ile birlikte Onikişubat İlçesi’nde bulunan Hayrullah Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Mahallede bulunan her bir işyerine tek tek girerek pandemi döneminde esnafların taleplerini, sorunlarını dinleyen Özdemir, yaptığı çalışmayla esnaftan tam not aldı.

BİZ HER ZAMAN MİLLETİYLE BİRLİKTE SİYASET YAPAN BİR PARTİYİZ”
Ziyaret sırasında konuşan Ahmet Özdemir, şunları söyledi: “Bugün Hayrullah Mahallesi’ndeki esnaflarımızı ilçe başkanımızla beraber ziyaret ediyoruz. Pandemi döneminde nasıl sıkıntılar yaşıyorlar bunlarla ilgili esnaflarımızın görüşlerini almak istedik. Herkesin beklentisi pandemi döneminin bir an önce atlatılması. Çünkü insanlar doğal olarak alışveriş yapmaktan da çekiniyorlar. Esnafımızda bunun mağduriyetini yaşıyor. Bunlarla ilgili istişareler yaptık. Onlardan aldığımız fikirleri Ankara’ya gittiğimizde bakanlarımızla paylaşacağız. Biz her zaman milletiyle birlikte siyaset yapan bir partiyiz. Doğal olarak ta vatandaşımızın her sıkıntı yaşadığını düşündüğümüz durumda onun yanına gider bununla ilgili görüşlerini alırız. Bizi başarılı kılan şeyde budur.”

“MİLLETİMİZLE BİR ARAYA GELMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ”
Mücahit Kara ise şunları kaydetti: “Tabii pandemi sürecindeyiz. AK Parti teşkilatları da bu zamana kadar her zaman milletiyle birlikte her hal ve şart altında bir arada bulunmayı kendine şiar edinmiş bir teşkilat. Bizde böyle bir liderin neferleriyiz. Bu noktada esnaflarımızla bir araya geldik. Malum pandemi sürecinde esnaflarımızda zor günler geçiriyorlar. Bu zorlukları anlamak ve bunlara çözüm üretmek adına neler yapılabilir bunun istişaresini yapıyoruz. Bundan sonra da teşkilatlar olarak her fırsatta milletimizle bir araya gelmenin gayreti içerisindeyiz.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz