Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev alma sistemiyle insanların ev alma hayalini gerçeğe dönüştüren FuzulEv, Kahramanmaraş Şubesi fahri temsilciler okulu programı adı altında bir araya geldi. Kervanhan tesislerinde düzenlenen etkinliğe, FuzulEv Fahri Temsilciler Müdürü Süleyman Sezer, Kahramanmaraş Şube Müdürü Serkan Özdemir ve çalışan personellerin yanı sıra davetliler katıldı. Etkinlik sonunda katılımcı aileler arasında hediye çekilişi yapılarak günün anısına hediyeler takdim edildi. Türkiye geneli başarılı bir performans göstererek Türkiye birincisi olan Kahramanmaraş Şube müdürü başarı plaket ödülü aldı.

“TEMELLER 1992 YILINDA ATILDI”

FuzulEv Fahri Temsilciler Müdürü Süleyman Sezer,  yaptığı açıklamada, konut sektöründe son gelişmelerle faizsiz yaşamın ve faizsiz ticaretin önemine vurguda bulundu. Sezer, “1992 yılında atılan adımla Fuzul Grup bünyesinde faaliyet gösteren köklü ve güçlü bir firma olan FuzulEv, otomobilde sağladığımız güven ve birikimi konut sektöründe uygulamaya başlamasıyla, tamamen faizden arınmış sistem sayesinde kolay ödemeler ile bugüne kadar on binlerce aileyi ev sahibi yaparak mutluluklarına şahit oldu. FuzulEv’in oluşturduğu FPK sistemi temelde hanımların altın günü mantığı ile dayanışma halinde kişileri bir araya getirerek kendi bütçelerine göre gruplar oluşturarak ev sahibi olmalarını sağlayan temelinde yardımlaşma kültürü yatan bir sistemdir. FPK sistemi toplumuzun temel sorunlarından biri olan sağlıklı ve yüksek maliyetlerden arınmış yaşam alanları sağlayan FuzulEv bu yönüyle sektörde başat konumdadır. FuzulEV olarak amacımız; Ev almak ve yatırım yapmak isteyen herkesin uğrayacağı ilk adres olmaktır. Ev sahibi yaptığımız ailelerin sayılarının her geçen gün artacağını biliyoruz ve evi olmayan kimse kalmasın istiyoruz. Faiz insanları çok ciddi sıkıntılar içerisine sokuyor. Kredi çektiğinizde sonucu hüsranla bitiyor. Bizler Tasarruf yapmak faize bulaşmadan bunu başarmak aynı zamanda birlik beraberliği sağlamak yardımlaşmayı esas alarak bu çalışmayı neticeye ulaştırmayı hedefliyoruz. Bugün burada bu heyecanı yaşamak isteyen çok değerli aday müşterilerimiz, Fahri temsilcilerimiz bulunmakta. Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans modelini aday müşterilerimize anlatıyoruz.”

 “İNSANLARI FAİZDEN UZAK TUTUYORUZ”

 Sezer, fahri temsilciliğin öneminden bahsederek, “Türkiye genelinde birçok temsilciliğimiz var. Ülke genelinde Fahri temsilciler okulu adı altında organizasyonlar düzenliyoruz yaklaşık 500'ün üzerinde program gerçekleşti ve bu programlarda 50 bin aile ile bir araya geldik Bugünde Kahramanmaraş’tayız. Buradaki toplantıda yer almaktan dolayı çok mutluyuz. Fahri temsilciler olarak bizler ülke genelinde yüzlerce-binlerce ailenin ev sahibi olmalarına vesile olduk. Amacımız çalışmalarımızı devam ettirmek. FuzulEv olarak 27 yıldır insanları faize, bankaya bulaşmadan ev sahibi olmalarını sağlamak. Tabi ki fahri temsilcilerimizin çalışmalarıyla bunu sağlıyoruz. Karış karış fahri temsilcilerimizi ziyaret ederek çalışmaları takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz