Sami Kervancıoğlu’nun başkanlığını yaptığı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi, kentteki birlik ve beraberliği artırmak noktasında üstlendiği sorumlulukla çalışmalarına devam ediyor. MÜSİAD tarafından bu kez ise Berat Kandili dolayısıyla Cuma namazı sonrasında pilav ve ayran ikramında bulundu. MÜSİAD Konağı’nda düzenlenen programa çok sayıda davetli katılırken, çevredeki esnaflar ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

“DİNİ VE MİLLİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKARSAK BERABER OLURUZ”

Pilav ikramı sonrası açıklamalarda bulunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “Dini ve milli değerlerimize sahip çıktığımız sürece birlik ve beraberliğimiz daim olur. Bizler elimizden geldiği kadar vatandaşımızı memnun etmeye ve talepleri doğrultusunda güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Mübarek üç ayların habercisi Berat Kandili’mizde, MÜSİAD olarak pilav ikramında bulunduk. Ben bu vesile ile tüm İslam aleminin mübarek Berat Kandilini kutluyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice kandillere erişmemizi temenni ediyorum” dedi.

Programa TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Garnizon Komutanı Albay Adnan Köşker, Jandarma Kıdemli Albay Numan Öksüz, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Doğan İnci, gaziler, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz