MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi'nin Olağan Kongresi, geçtiğimiz günlerde MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan'ın katılımıyla gerçekleştirilmişti. Kongreyle birlikte MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanlığı görevine kentin sevilen iş adamlarından Sami Kervancıoğlu getirilmişti. Kercancıoğlu başkanlığındaki MÜSİAD'da ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirilirken, görev dağılımı da yapıldı.
Yapılan görevlendirmelere göre Şube Başkan Vekili Kurumsal İletişim & İlişkiler Başkanı Cüneyt Beyit, Teşkilatlanmadan Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Pekel, Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Başkanı Mehmet Sular, Bütçe ve Mali İşler Başkanı Fatih Sarıkaya, Üye İlişkileri Başkanı Mustafa Gülçin, Dış İlişkiler Başkanı Harun Çiçekçi, Eğitim Başkanı Eşref Şekerli, Araştırmalar ve Yayın Başkanı Hasan Cam, Gençlik Kurulu Başkanı Ünal Çimen oldu.

"BİZ BU YOLA HEDEFLERLE ÇIKTIK"
Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmasında, "Geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımızla gerçekleştirmiş olduğumuz genel kurulun arkasından bugün birbirinden değerli yönetim kurulu Üyelerimizle İlk Toplantımızı Yapıyoruz. Burada Yönetim Kurulu Arkadaşlarımıza Çok Teşekkür Ediyorum. Yönetim Kurulumuzla Görev Dağılımı Yapacağız Ve Sahalara İneceğiz. Tabiki O Sahalarda İlk Yapacağımız İş Müsiad Üyelerimizle Beraber Kahramanmaraş’ımıza Neler Yapacağız Bunları Konuşmak olacak. Kahramanmaraş Müsiad Bu Dinamik Ekibiyle Dinamik Yönetim Kurulu Üyeleriyle İnşallah Kahramanmaraş’ımızı Türkiye’de En Güzel Bir Noktaya Taşıyacağız. Yetmedi Dünyaya İsmimizi Duyuracağız. Çünkü biz bu yola bir hedefle çıktık bu arkadaşlarımızla Beraber Bu Hedefimize Ulaşmış Olacağız" ifadelerini kullandı.
15 -16  Şubat Tarihlerinde  Kahramanmaraş’ta Türkiye İstişare Toplantısı (TÜİT) Olacak Diyen Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu , “Bu toplantı tekstil ve deri sektörü ile alakalı Bir Toplantı Olacak Tekstilci İş Adamlarımızla Şehir Dışından Kahramanmaraş’ımıza Gelecek Tekstilci ve  Modacı Değerli İş Adamlarımızla Beraber Bu  Tüit’imizide İnşallah Çok Güzel Bir Şekilde Gerçekleştireceğiz" dedi.

Editör: Mahmut Beyaz